Territorial

Per anar avançant feina

Youth League. El Barça rep l’Olympiacòs amb l’objectiu de continuar amb el ple de victòries i apropar-se a la següent fase

Liquidar l’Olympiacòs significaria eliminar un rival de grup. El juvenil del Barça pot fer un salt endavant en la batalla per classificar-se per a la propera fase si manté el ple de victòries. El xoc que es disputarà al Miniestadi (16 h) pot allunyar el conjunt grec del Barça i deixar-lo a una distància sideral. La victòria, a més, mantindria als blaugrana en el lideratge.

“Estem obtenint bons resultats. L’empat de diumenge no ens pot causar dubtes i necessitem pensar en la Youth League per assolir els nou punts i mantenir-nos en una posició còmoda”, explica l’entrenador, Gabri, que, tot i les baixes –Abel Ruiz, Mate, Sergio Gómez i Miranda estan al mundial sub-17– només podrà disposar de Carles Pérez del filial, per enfrontar-se amb el conjunt grec: “És un equip potent físicament que juga molt directe. A nosaltres aquest joc no ens va bé, perquè hi ha molts duels aeris, però intentarem utilitzar les nostres armes”, explica el tècnic. Avui, abans del partit, es donarà a conèixer la llista definitiva de convocats, que es completarà amb jugadors del juvenil B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)