Territorial

Futbol

Divisió d’honor juvenil

Aguanten tot i les baixes

Divisió d’honor juvenil. La marxa al mundial sub-17 de tres dels jugadors més importants (Mate, Miranda i Sergi Gómez) no ha afectat l’equip de Gabri, que continua en un bon to de joc i amb uns resultats a l’altura

Les convocatòries de les seleccions de categories inferiors afecten els millors equips, i el Barça ha estat un dels grans damnificats pel mundial sub-17, que s’està disputant a l’Índia. Espanya s’ha endut quatre jugadors blaugrana, tres dels quals són titulars indiscutibles del juvenil del Barça. Però, tot i perdre’ls, els de Gabri continuen en un bon to: immaculats en la Youth League i molt a prop del lideratge en la divisió d’honor juvenil (a un punt).

“Érem conscients que a causa del mundial aquesta situació podia arribar. Els resultats són correctes, però en general estem tirant els partits endavant”, diu Gabri que fa ben bé un mes que no pot disposar de Mate, Sergi Gómez i Miranda (l’altre és Abel Ruiz, més habitual amb el Barça B) i el que queda perquè Espanya va avançant de fase (ja és als quarts de final). “Els trobem a faltar, però jo he tingut l’oportunitat de jugar un mundial sub-20 i és una experiència única que els nois han d’aprofitar”, explica Gabri que darrerament ha hagut de cridar jugadors del juvenil B per completar les convocatòries. Diumenge, a més, disputaran el derbi contra l’Espanyol. “El mundial ha arribat en un tram de calendari amb rivals potents [venen d’enfrontar-se amb el Girona, primer, i el tercer, Olivar] i amb la Youth League, però els jugadors han respost.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)