Girona

L’ascens, reconegut

Premi. El Girona FC recull la Mosca de Sant Narcís concedida pel Col·legi de Periodistes com a reconeixement a la fita històrica

El Girona FC va ser una de les entitats reconegudes per la junta de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, que va lliurar ahir al vespre les Mosques de la Informació. El Girona va rebre, conjuntament amb RCR Arquitectes, la Mosca de Sant Narcís, que reconeix persones o entitats de les comarques gironines que hagin difós la realitat gironina més enllà de les seves fronteres naturals o que hagin destacat especialment per la seva trajectòria personal o professional. En aquest sentit, l’ascens històric a primera divisió va merèixer el reconeixement al Girona. Tot i que l’equip jugava ahir a Llagostera en la copa Catalunya, el president del Girona, Delfí Geli; el capità, Eloi Amagat, i el defensa Pedro Alcalá van assistir a l’acte i van recollir el premi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)