Girona

Girona

Primera divisió

Roures lidera un consell de notables a Montilivi

Consell assessor. El fundador de Mediapro és el nom que més crida l’atenció de les nou persones que formen l’òrgan consultiu que ahir va fer públic el Girona FC i que estarà presidit per Delfí Geli

Quan els nous propietaris del Girona es van presentar en societat fa poc més d’un mes, Ferran Soriano i Pere Guardiola ja van exposar que s’estava treballant en la creació d’un consell assessor en el qual es volia que l’entorn del Girona hi estigués ben representat i que fos un òrgan que impregnés d’identitat el club de Montilivi. Ahir es va anunciar la composició d’aquest consell i el nom que més crida l’atenció és el de l’única persona que no tenia, que se sabés, cap relació amb l’entitat: el fundador de Mediapro, Jaume Roures, l’home que controla els drets televisius de la LFP i de tots els clubs que formen la primera i la segona divisió. De Roures ja s’havia especulat que estava a l’ombra del projecte emergent en el club de Montilivi, especialment arran de la penúltima operació de compravenda amb TVSE Futbol. Una vegada Pere Guardiola es va fer visible com a nou propietari, el vincle del Girona amb Roures va ser encara més nítid, tot i que el seu nom no va aparèixer oficialment fins ahir.

Molt d’entorn

Els altres vuit membres d’aquest consell assessor són gent que han estat vinculades al club o que s’han significat amb la ciutat. En el primer grup hi figuren l’exjugador Albert Serra i el president de la Fundació Privada Catalana Girona FC, Jordi Triola. També s’ha volgut que hi estiguin representades les penyes amb el president de la Penya Pablo Machine, Lluís Serras.

Tanmateix, el club ha proposat l’entrada al consell assessor d’altres persones amb prestigi professional i coneixements del sector. Són els casos de Joaquim Nadal, exalcalde de Girona i exconseller de la Generalitat; Joan Roca, xef i propietari del restaurant El Celler de Can Roca; Jordi Bosch, periodista i president d’Endemol Espanya; Josep Maria Fonalleras, periodista i escriptor; i Pepita Perich, directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera.

Òrgan consultiu

El Girona FC posarà en marxa aquest òrgan consultiu el dia de Sant Narcís, que no només serà el dia gran de Fires, sinó també un dia que està marcat en vermell en el calendari, ja que coincidirà amb la visita a Montilivi del Real Madrid.

L’òrgan, de caràcter consultiu, està presidit pel president del club, Delfí Geli, que va agrair la implicació i predisposició dels nou membres que han acceptat la proposta de l’entitat: “Aquest consell contribuirà a afavorir el creixement de l’entitat des d’un punt de vista social i de lligam amb el territori”, va comentar.

Entre les línies mestres del consell assessor, destaca la voluntat de fomentar la integració del Girona FC a la ciutat i a la demarcació i treballar per l’assoliment d’interessos comuns. L’òrgan també té com a objectiu col·laborar en la definició del futur i l’estratègia del Girona a curt, mitjà i llarg termini, així com a afavorir les relacions institucionals.

El consell assessor també treballarà per facilitar al club contactes que puguin esdevenir possibilitats de negoci i participarà activament en la comunicació de missatges del club cap als aficionats i el teixit social gironí. La voluntat d’aquest organisme també és d’actuar com a termòmetre de l’entorn del club, ja sigui amb relació amb els abonats, els aficionats o les empreses.

ENTORN GIRONÍ

En el consell també hi destaca l’exalcalde Joaquim Nadal, el xef Joan Roca

GELI I EL CONSELL

“Contribuirà a afavorir el creixement del club des d’un punt de vista social”

REPRESENTACIÓ

Hi ha un membre d’una penya, un exjugador i el president de la fundació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)