Territorial

Canvi de líder en l’afegit

1a catalana. Un gol d’Alexis Sánchez en el minut 91 permet la remuntada del Llagostera B i pren el lideratge al Farners en favor del filial llagosterenc

Farners 1 Llagostera B 2

FARNERS:Blanquera, Adri Salas (Da Costa, 72’), Muniesa, Fajardo, Toni Rosell, Riki Solà (Carlos Gómez, 72’), Bader (Jose Martínez, 62’), Joel Salas, Negre, Gerard Gómez i Òscar Parcet (Parals, 90’).LLAGOSTERA B:Juan Flere, Tarrenchs, Campeny, Mario, Alexis Sánchez, Sergi Barco (Lucas, 46’) (Marçal, 76’), Jesus (Ibra, 46’), Ousman, Pena, Henry (Jaume, 62’) i Juan Cruz (Omar, 46’).GOLS:1-0 (26’) Muniesa. 1-1 (74’) Lucas. 1-2 (91’) Alexis Sánchez.ÀRBITRE:Creus Soler.T.G.:a Riki Solà, Bader i Rosell del Farners, i a Campeny, Ousman, Juan i Marçal del Llagostera B.T.V.:per doble amonestació al visitant Pena (88’).PÚBLIC:250 espectadors.

El duel entre els equips que arribaven com a primer –el Farners– i segon classificat –el Llagostera B– no va decebre i, després d’un bon enfrontament, el resultat va permetre al filial llagosterenc assaltar la primera posició en detriment dels de Santa Coloma de Farners.

L’equip de Pau Menéndez defensava un lideratge que tenia en el seu poder des de feia quatre jornades, i la sortida al terreny de joc dels blaus va ser d’allò més positiva. El Farners va ser superior en la primera part i, malgrat no disposar d’ocasions molt clares, sí que van tenir el domini i es van poder avançar. Muniesa va rebre la pilota després d’una bona acció de Rosell i amb un xut potent va superar el porter Flere (26’).

El domini local es va allargar fins al primer quart de la segona part, quan Fajardo va disposar de dues bones ocasions per marcar en dos minuts consecutius (59’ i 60’), però va topar amb dues grans intervencions de Flere.

Fortuna i insistència

Tot i jugar amb una defensa de tres des del descans, la presència ofensiva del Llagostera B durant la segona meitat estava sent escassa. Al límit de l’últim quart de partit, un xut llunyà però molt potent del llagosterenc Lucas va topar amb un atacant i amb un defensor, i entre rebots va acabar superant Blanquera (74’). La pressió dels del Gironès es va accentuar en un últim quart en què hi va haver arribades a banda i banda.

Quan l’empat ja es donava per bo des de l’equip local –el punt els permetia mantenir el lideratge–, un canvi de joc des de la banda dreta cap a l’esquerra de l’atac del Llagostera B no va ser respost amb prou contundència per la defensa local, i Alexis, entrant amb força, va aconseguir el gol de la victòria i el lideratge del seu equip des de la frontal de l’àrea petita.