Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“El futbol sempre et dona oportunitats”

Pablo Machín va admetre que l’escenari previ al partit d’aquest vespre no és del tot dolent. Malgrat el dos de divuit, l’equip no només no ha caigut en zona de descens, sinó que pot posar un partit de diferència respecte a Las Palmas. “La victòria se’ns està resistint, però el futbol sempre et dona oportunitats. Avui, amb els tres punts, ens podríem allunyar una mica de la zona delicada, però per estar a prop de la victòria, el primer que hem de fer és ser competitius”, va argumentar el de Gómara. “Si a Vigo ho vam ser, hem de pensar que també ho podem ser a la Corunya.”

Machín va refusar qualificar el partit d’avui com un partit de la lliga del Girona. “Tots ho són. I no cal donar-hi més voltes, perquè si comencem a mirar la plantilla, els historials, els pressupostos de tots els equips de primera, inclòs el Deportivo, ens espantaríem.” El tècnic del Girona considera que el conjunt gallec hauria d’aspirar a cotes més altes, malgrat que només té dos punts més que els gironins. “Semblava que no podrien aspirar a tenir tres davanters de la categoria d’Adrián, Lucas Pérez i Andone, i els han ajuntat tots tres. Però també tenen molts futbolistes de segona línia d’una gran qualitat, laterals superprofunds com Luisinho i Juanfran, defenses amb molt d’ofici... Segur que és un equip per aspirar a objectius més ambiciosos, però la realitat és que avui estan més a prop de baix que de dalt.”

Malgrat haver marcat quatre gols en els dos últims partits, el Girona ha sumat un punt. Machín, però, no es planteja ser més contundents en defensa. “Per les nostres característiques, som un equip que ens costa mantenir la porteria a zero. D’ocasions, ens en farien. I de gols, potser també. El que hem de ser és equilibrats. Sabem que ens busquen l’esquena, però també sabem que quan avancem la línia de pressió i mantenim el rival lluny de la nostra àrea, també estem més a prop de la seva quan recuperem la pilota.”

La baixa de Stuani

Machín haurà de fer front al partit sense el seu davanter de capçalera, cosa que obre les portes de la titularitat a Kayode i Olunga, amb més probabilitats per al primer. “A ningú no li regalen estar en una plantilla de primera divisió i ells són futbolistes específics d’atac i, per tant, hi hem de confiar abans de fer cap més experiment”, va afirmar.

EL DUEL D’AVUI

“Guanyant ens allunyaríem del descens. Però per aspirar al triomf, el primer de tot és ser competitius”

SENSE STUANI

“Kayode i Olunga són futbolistes específics d’atac i confiem en ells. A ningú li regalen ser a primera”

1 PUNT AMB 4 GOLS

“Hem de ser equilibrats. Ens costa mantenir el zero i no ho podem basar tot en la defensa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)