Girona

Pepe Mel

Entrenador del Deportivo

“El Girona té moltes virtuts”

L’entrenador del Deportivo, Pepe Mel, va esgrimir que al seu equip li espera un partit de molta exigència contra els de Machín: “Ja m’he enfrontat al Girona amb altres equips [el Betis] contra aquest mateix entrenador i és un rival amb personalitat pròpia, que té moltes virtuts i que sempre competeix.” Mel va destacar per damunt de tot la fiabilitat dels blanc-i-vermells en les accions d’estratègia: “Han fet força gols a pilota aturada. N’hem parlat i ho hem treballat.” El tècnic va afegir que també han dedicat hores durant la setmana a assajar com contrarestar i atacar el sistema de tres centrals, que Mel està convençut que el Girona mantindrà: “El tenen ben estudiat i no tenen ni un sol motiu per canviar-lo. És evident que aquesta és una de les coses que el fa un equip un xic diferent a la resta, tot i que al camp de l’Eibar també ens vam trobar un sistema així i el vam saber desactivar.”

Respecte al seu equip, Mel va destacar que s’han sumat dues coses positives: els bons resultats i la recuperació de pràcticament tots els jugadors. “És el maldecap que tots els entrenadors volem, més enllà que penso que tenir més de 22 fitxes professionals és un problema a l’hora de gestionar. Ara és difícil fer la convocatòria i encara més fer l’onze, però aquesta competència et permet millorar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)