2a divisió FEF

Migue, en l’últim minut, signa el setè empat del Sabadell

De córner. Tot i avançar-se per mitjà de Gai, els arlequinats van anar a remolc

SABADELL 2 ONTINYENT 2

SABADELL:Roberto; Óscar Rubio, Migue, Aleix Coch (Josu, 66’), Dani Gómez; Pol Moreno, Capó, Ángel (Adri Díaz, 60’); Gai Assulin (Migue García, 82’), Felipe Sanchón i Guillemenot.ONTINYENT:Álvaro, Albiol, Verdú, Russo, Rober, Juanan, Rubio, Carrasco (Keita, 49’), Raúl (Leomar, 82’), Anaba i Tito (Soler, 78’).GOLS:1-0 (25’) Gai Assulin. 1-1 (54’) Raúl. 1-2 (66’) Juanan. 2-2 (93’) Migue García.ÀRBITRE:Galech Apezteguía.T.G.:als locals Ángel i Coch; als visitants Carrasco i Anaba.PÚBLIC:1.889 espectadors a la Nova Creu Alta.COMENTARI:El Sabadell va segellar el sisè empat en set partits gràcies a una diana de Migue García en l’últim minut del matx. Els arlequinats estan perdent el tren de la part alta a causa de tanta igualada tot i que és el segon equip que menys ha perdut en la lliga. I això que els arlequinats van començar guanyant gràcies a la diana de Gai Assulin aprofitant una passada en profunditat de Felipe Sanchón. Però en la sortida dels vestidors, Raúl González va rematar al primer toc una centrada de l’exarlequinat Verdú i va empatar. Deu minuts després, el capità de l’Ontinyent Juanan va avançar els seus en la sortida d’un córner. En els últims minuts, de pura insistència arlequinada, els vallesans van aconseguir empatar en un servei de cantonada.