2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Els reis de la pista

2a divisió B. El Lleida va capgirar un 0-2 al Cornellà amb una segona part memorable, en què va sortir amb la consigna de prendre riscos, i va consolidar, així, la seva candidatura al ‘play-off’

Diumenge passat, a tres quarts de set de la tarda, els jugadors del Lleida van enfilar el camí als vestidors del Camp d’Esports capcots. El Cornellà n’havia tingut prou amb 45 minuts per clavar-los un parell de gols i el partit feia molt mala pinta. Però quedava encara tota una part. I el tècnic Gerard Albadalejo va demanar als seus que fossin gosats. Calia atrevir-se, prendre riscos i buscar-ho amb el cor. El resultat de tot plegat no hauria pogut ser millor: quatre gols i una victòria (4-2) que consolida els de la Terra Ferma a la zona de play-off: són tercers amb un coixí de 5 punts respecte al cinquè.

“Els he dit que havíem de fer una segona part de futbol de carrer. De jugar al rei de la pista. De marques un gol i guanyes”, explicava després del partit el tècnic Gerard Albadalejo. Els seus li van fer cas. “El mister ens ha transmès molta confiança, ens ha dit que no teníem res a perdre, hem sortit a arriscar i ha rutllat”, explicava un dels golejadors, Jorge Félix, unes paraules que el seu company Iván Agudo, autor d’un doblet, corroborava: “La consigna era fer un gol en els primers quinze minuts, si el fèiem teníem possibilitats de guanyar. No hauria pogut sortir millor.”

Horitzons ambiciosos

Els 3 punts de diumenge, d’altra banda, confirmen el Lleida com a candidat a l’ascens, ja que s’ha començat a obrir escletxa respecte als perseguidors. El missatge de la plantilla, amb tot, és una mescla de prudència, ambició i il·lusió. Tot depèn de qui parli. “És aviat, i estar en aquesta situació ara no vol dir res, tot i que és positiu”, explica Agudo, mentre que Joel Huertas creu que els 5 punts de coixí respecte al cinquè anirà bé en l’aspecte anímic: “Això ens dona una tranquil·litat que és molt bona.”

Qui ofereix el missatge més contundent és Bojan Radulovic. “Hem fet un cop sobre la taula per dir «aquí estem», anirem pel play-off i lluitarem a dalt”, va afirmar el jove atacant blau, que confia moltíssim en el potencial de la plantilla: “[Amb remuntades així] t’adones que ets un equip gran en la categoria i que no s’ha de tenir por de ningú.”

LES FRASES

La consigna era fer un gol en els primers 15 minuts, si ho fèiem teníem possibilitats. Va rutllar
Iván Agudo
EXTREM DEL LLEIDA

LA XIFRA

Hem fet un cop sobre la taula per dir «aquí estem», anirem pel ‘play-off’ i lluitarem a dalt
Bojan Radulovic
DAVANTER DEL LLEIDA
5
punts de marge
té el Lleida, que ocupa la tercera posició, respecte a l’Atlètic Balears, que és el cinquè.