Nàstic

futbol

nàstic

Rodri assumeix els galons

Nàstic. El club grana presenta el tècnic barceloní, que abandona la seva situació d’interinatge signant per una temporada amb una altra d’opcional i es marca l’objectiu de consolidar la reacció

Després d’un llarg període d’interinatge, Antonio Rodríguez, Rodri, ja és entrenador del Nàstic amb tots els ets i uts. La setmana passada, el club va anunciar que li feia contracte com a tècnic del primer equip fins a final de temporada, amb opció a una més, i ahir l’entrenador va ser presentat i va explicar amb quines expectatives assumeix el repte. Rodri no es marca cap objectiu a llarg termini, és més de piano piano, de deixar que les coses flueixin. Primer vol que l’equip assumeixi del tot la personalitat que li vol imprimir. Després, els resultats dictaran horitzons.

“L’èxit no l’entenc com una cosa a llarg termini, penso en clau de diumenge a diumenge, en ser sempre competitius”, va dir el preparador barceloní, que tot i això sap que al Nàstic el llistó mínim que cal superar és la permanència: “Hem de mirar de sumar els 50 punts, que tothom sap que són importants, i a partir d’aquí, mirar cap endavant.” Respecte a la situació actual de l’equip, Rodri es mostra satisfet, tot i que matisa que encara falta temps perquè es vegi el Nàstic que ell vol. “Haver sumat deu punts de divuit és un bon avantatge”, va afirmar l’entrenador, que va afegir: “Amb la temporada començada no és fàcil consolidar una idea i una identitat com a equip. Es necessiten un parell de mesos, però el bloc ha fet una gran feina i va pel bon camí.” El repte el Rodri, amb tot, és refer-se dissabte, en la visita a Lugo, de la dura derrota contra l’Alcorcón (0-3).

LES FRASES

Amb la temporada començada, no és fàcil consolidar una idea i una identitat, però l’equip ha fet una gran feina i anem pel bon camí

LA XIFRA

L’èxit no l’entenc com una cosa a llarg termini, però hem de mirar de sumar els 50 punts
Antonio Rodríguez
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
10
punts de 18
possibles ha sumat el Nàstic amb Rodri a la banqueta. Abans, amb Lluís Carreras, l’equip en va obtenir 1 de 12.

Edu Vílchez, passa del filial al primer equip

Una de les conseqüències de la consagració de Rodri com a entrenador del Nàstic és que Edu Vílchez abandonarà la banqueta de la Pobla per incorporar-se al cos tècnic del primer equip. “Santi Coch seguirà sent el segon entrenador i l’Edu serà el meu assistent, la meva mà dreta, que li tinc molta confiança de tot el temps que fa que estic amb ell”, va dir Rodri. Ara, Emilio Viqueira treballa centrat a trobar-li substitut al filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)