2a divisió FEF

En dinàmiques oposades

1-2. El resultat del duel gironí va reforçar el Llagostera, que surt del descens després de quatre jornades, i va fer caure a les brases els olotins, que ja fa dos partits que no sumen cap punt

El diumenge passat el municipal olotí va presenciar un duel gironí vibrant entre l’Olot i el Llagostera, un partit en el qual els locals van tenir més i millors ocasions, però que finalment es va emportar el Llagostera gràcies a una major efectivitat en atac (1-2). Pel que fa a la taula classificatòria, el resultat va confirmar que els dos equips viuen dinàmiques oposades, i és que mentre el Llagostera ha sortit del descens després de quatre jornades, l’Olot hi ha entrat amb les últimes dues derrotes consecutives. Des de la cinquena jornada que els de Martín Posse no estaven a la zona vermella de la taula, tot i que en tres de les últimes quatre havien ocupat la setzena posició, la de promoció de descens.

Una setmana màgica

El Llagostera ha viscut un autèntic somni en els últims vuit dies, ja que ha estat capaç de sumar dos grans victòries en la lliga contra l’Elx (2-1) i l’Olot i, entremig, va eliminar el Girona en els quarts de final de la copa Catalunya (0-0 i passi als penals després d’una exhibició del jove porter Juan Flere). És per això que l’equip d’Òscar Álvarez, que ha escalat fins a la catorzena posició amb 11 punts, ha agafat una bona dosi de confiança de cara a les pròximes jornades, començant per la visita del Sabadell del pròxim dissabte (18 h).

En el cas de l’Olot, intentarà reaccionar, també el dissabte, al camp de l’Alcoià (18.30 h), amb l’objectiu de revertir la mala dinàmica i de sumar la primera victòria del curs a domicili (els olotins sumen tres punts fora de casa fruit de tres empats).

Cal tenir en compte que la 2a B tindrà tres jornades molt seguides a partir del cap de setmana, amb una jornada intersetmanal programada per al dimecres 1 de novembre.

REVIFADA

En vuit dies el Llagostera ha superat l’Elx i l’Olot en la lliga i el Girona en la copa Catalunya

CAP ABAIX

L’Olot, que enllaça dues derrotes, no entrava a la zona de descens directe des de la cinquena jornada

NOUS COMPROMISOS

El dissabte el Llagostera rebrà el Sabadell (18 h) i l’Olot visitarà el camp de l’Alcoià (18.30 h)

ZONA CONEGUDA

4
jornades
ha estat l’Olot en zona de descens directe (el Llagostera en 5) i tres més en plaça de promoció de descens.

El Llagostera, pendent de Chica i Maynau

El Llagostera ha començat la setmana amb un somriure després de la gran victòria a Olot. Tot i així, el conjunt llagosterenc no aconsegueix buidar la infermeria, amb Àlex Colorado en el tram final de la seva recuperació i amb Joan Maynau, que té galteres. A més, Javi Chica va ser substituït a Olot per molèsties i les proves determinaran si té algun trencament muscular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)