Barça B

futbol

barça

Gabri prepara la seva marxa al Sion suís

Divisió d’honor juvenil. L’entrenador del Barça farà el salt a un primer equip a l’estranger un cop es desvinculi del Barça

El Barça tindrà una baixa important en el seu organigrama tècnic pocs mesos després de començar la temporada. L’entrenador del juvenil, Gabri Garcia, posarà rumb al Sion de la primera divisió suïssa i deixarà l’equip que portava una gran trajectòria tant en la lliga com en la Champions League juvenil, segons va informar el diari Le Nouvelliste.

Després de donar el sí al Sion, equip on Gabri va jugar la penúltima temporada com a futbolista professional, l’entrenador ha de negociar la seva sortida del conjunt blaugrana que ja ha tingut aquesta temporada l’adeu de l’entrenador del juvenil B, Quique Álvarez. En aquell cas, Álvarez va marxar de segon entrenador al Vila-real de Javi Calleja. Francesc García Pimienta va ser el seu substitut.

Trajectòria

Després de retirar-se al Lausana, Gabri va passar a ser entrenador ajudant de Jordi Vinyals al Barça B i va entrar en l’estructura del conjunt blaugrana. Posteriorment, va dirigir el juvenil A, amb el qual es va classificar per a la final a quatre de la Youth League el curs passat. Enguany, el Barça és segon classificat en la lliga i està imbatut en el seu grup de la competició europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)