2a divisió A

El Cornellà tomba el Reus

Copa Catalunya. L’equip del Baix Llobregat es classifica per a les semifinals després d’eliminar els roig-i-negres gràcies a un gol d’Enric Gallego en la primera meitat (15’)

CORNELLÀ 1 REUS 0

CORNELLÀ:Craviotto; Jaume Batista, Valentín, Edgar, Borja; Fall, Reche, Ricard (Néstor, 61’), Cortés (Gómez, 85’); Sascha (Gao, 90’) i Enric (Fito, 72’).REUS:Sillero; Cholo (Xavi Jaime, 45’), Campins, Pablo íñiguez, Domenech (Jordi, 81’); Adrià, Carbonell (Sergei, 75’), Fran Carbia (Oribe, 45’); Cámara (Modest, 45’), Haro (Xavi Fabra, 54’) i Roger.GOLS:1-0 (15’) Enric.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:Al visitant Adrià.PÚBLIC:300 espectadors.

El Cornellà no va notar la categoria de diferència i va derrotar per la mínima el Reus gràcies a un gol d’Enric Gallego en la primera meitat i va aconseguir el bitllet per a les semifinals de la copa Catalunya.

El duel en el Nou Municipal va començar igualat. No obstant això, el Cornellà va tenir la primera acció de perill en el minut 9 després d’una centrada de Ricard que Enric no va caçar per ben poc. Tot seguit, en el minut 15, Enric Gallego va rebre una bona passada en profunditat que va aprofitar per marcar el gol que acabaria sent decisiu. El Reus va buscar la rèplica amb un tret encreuat de Roger que va anar fora per poc. A partir d’aquí, l’equip d’Aritz López Garai, que va utilitzar uns quants futbolistes del filial, va tenir dues ocasions per empatar mitjançant Roger. Primer, amb una acció a l’àrea petita que no va poder culminar, i després, en un duel amb Craviotto que va refusar el porter a córner. Els visitants ho van intentar però els verds es van mostrar molt sòlids en defensa i al descans guanyaven.

Després de la represa, el Reus va buscar el gol de l’empat, però el Cornellà no va cedir i va continuar generant ocasions per marcar el segon. No obstant això, en l’última mitja hora de partit els del Baix Camp es van estirar i van estar a punt d’empatar en una centrada a l’àrea en el qual un defensor del Cornellà va desviar malament la pilota. En el minut 84, Fito gairebé va sentenciar el partit després d’un excel·lent llançament de falta que va tocar el pal. Ja en els últims minuts del partit, el Cornellà es va defensar per evitar encaixar el gol de la igualada. Ho va aconseguir i va derrotar un equip de segona A i va classificar-se per lluitar pel títol de campió de la copa Catalunya. Els del Baix Llobregat ja pensen ara en el pròxim rival de la lliga, l’Elx, i el Reus, rebrà el Valladolid.

L’Horta i el Llagostera, els altres dos

Amb la classificació del Cornellà i el Nàstic ja se sap quins són els quatre semifinalistes perquè el Llagostera ja havia superat els quarts de final la setmana passada –va vèncer el Girona en la tanda de penals després de l’empat sense gols– i l’Horta va quedar exempt de jugar aquesta eliminatòria, si bé abans havia deixat fora el Vilassar, el Badalona i el Sabadell. El sorteig dels emparellaments de la semifinal es farà dilluns vinent, 30 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)