Girona

Girona

Primera divisió

El Girona supera al Madrid en una exhibició de joc i actitud

1a divisió. En plenes festes de Sant Narcís, Montilivi se suma a la celebració amb una victòria històrica contra el Madrid amb remuntada inclosa

Històric. El Girona ha aconseguit superar al Madrid aquesta tarda en un duel que més enllà del resultat a favor, ha aconseguit dominar de cap a peus. Els de Pablo Machín, en una gran demostració d’actitud i acompanyats per un Montilivi de gal·la s’han afegit a la celebració de Sant Narcís –patró de Girona– amb una remuntada en la segona part davant d’un Madrid que ha jugat amb totes les seves estrelles.

Com ha sigut habitual aquest curs, l’arrencada del Girona en els partits a casa i contra rivals d’entitat ha tornat a ser molt bona. Amb el dibuix tàctic habitual, els de Pablo Machín no han passat problemes en defensa durant els primers 45 minuts i fins i tot han aconseguit portar la batuta del duel. La primera gran ocasió s’ha produït al minut 11, quan Maffeo, en una acció des de la dreta ha enviat la pilota al pal. La resposta del Madrid ha sigut ràpida i contundent, ja que en la següent jugada, Bounou no ha encertat a rebutjar bé l’esfèrica i Isco ho ha aprofitat per fer pujar el 0-1 (11’).

Lluny de fer-se enrere, el Girona ha continuat jugant més a camp contrari que al propi, i al 34’, els blanc i vermells han enviat una segona pilota la pal després d’una rematada de cap de Portu. Les bones sensacions i el bon joc local no han trobat premi en el primer temps.

En el segon temps, el Girona ha aconseguit mantenir el ritme malgrat el desgast físic i, aquest cop sí, l’encert ha arribat i els gironins han aconseguit igualar el partit. Stuani ha aprofitat una gran conducció de Pere Pons fins a la frontal de l’àrea i ha afusellat Casilla amb un xut sec al primer pal (53’). La diana ha donat aire de nou al Girona que ha aconseguit anul·lar el potent atac madridista en tot moment.

Apoteòsic

Convençuts que es podia remuntar el partit i en plena efervescència després de l’empat, el Girona ha continuat insistint i quatre minuts després ha capgirat el marcador. Portu, amb una rematada d’oportunista des de l’interior de l’àrea, ha fet embogir Montilivi. Fins al final, i per sorpresa de tothom, l’equip de Machín ha aconseguit tenir sota control el conjunt madridista, molt apàtic durant tot el duel.

Amb aquest triomf, el Girona encadena dues victòries, agafa aire en la zona baixa i sobretot, obté una injecció de moral espectacular per a properes jornades.