1a femenina

Taules per seguir igual

1a divisió femenina. El Barça i l’Atlético van empatar en un partit en què les locals van tenir més ocasions i segueixen igualats en punts al capdamunt

atlético 1 barça 1

ATLÉTICO:Lola Gallardo, Kenti (Esther, 80’), Ludmila (Ordega, 72’), Kaci (Daoudi, 46’), Sosa, Sonia, Amanda, Menayo, Corredera, Meseguer i Jucinara.BARÇA:Paños, Marta Unzué, Marta Torrejón, Mapi León, Leila, Bussaglia, Vicky Losada, Alexia (Patri Guijarro, 76’), Andressa Alves (Melanie, 87’), Martens (Bárbara, 90’) i Duggan (Mariona, 71’).GOLS:0-1 (26’) Andressa Alves. 1-1 (63’) Kenti.ÀRBITRE:Frías Acedo.T.G.:a les locals; i a les visitants Paños, Marta Unzué, Leila.T.V.:per doble amonestació a la visitant Vicky Losada (81’).

L’Atlético i el Barça van firmar les taules que deixen les blaugrana líders per diferència de gols però que mantenen la igualtat al capdamunt de la classificació. L’empat va deixar les de Fran Sánchez més contentes perquè, tot i que el partit va ser força igualat, va ser el conjunt madrileny qui va gaudir de més ocasions, sobretot en la segona meitat, i a més el Barça va haver d’aguantar els últims deu minuts amb una jugadora menys per expulsió de Vicky Losada.

Imbatuts tots dos equips en les sis jornades anteriors, el Barça ja va veure des de l’inici que aquest seria un partit diferent, amb un Atlético que va gaudir de les primeres arribades: Ludmila i Amanda, però, van topar amb una segura Sandra Paños. A poc a poc, el Barça va anar fent seu el control de la possessió i Duggan va avisar primer, però va ser Andressa Alves qui, aprofitant un mal rebuig de la defensa colchenera, va superar Lola Gallardo amb un potent xut (26’) que va significar el 0-1. A partir d’aquí, i sobretot després del descans, l’Atlético va fer un pas endavant i va gaudir d’ocasions per empatar. Una de les més clares, i que no va acabar en gol de manera incomprensible, la va tenir Ludmila en el 54’. Després d’una gran jugada col·lectiva, va superar la portera Paños i, amb tot a favor i en porteria buida, se li va fer de nit fins que va aparèixer Torrejón per salvar l’empat. Però finalment, en el rebuig d’un servei de cantonada, Kenti Robles va enganxar una volea per marcar el magnífic gol de l’empat, que va donar encara més ànims al conjunt local. A pesar que Martens va amenaçar en un contracop, la millor ocasió la va tornar a tenir l’Atlético, en una jugada en què les locals van topar dues vegades amb al travesser. I encara va tocar patir més perquè el Barça va acabar amb deu per l’expulsió de Losada en el 81’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)