El Palamós, amb la mel a la boca

‘In extremis’. El conjunt palamosí es va avançar mitjançant Isma Traoré (44’), però el cuer, el Vilassar, va empatar en l’últim minut

vilassar 1 PALAMÓS 1

VILASSAR:Imanol, Aitor, Oumar Bah, Pep Mateu, Ivan, Dani, Pitu (Soufiane, 45’), Joel Riera, Pol Ros (Joel Martínez, 60’), Roger Matamala i Rovira.PALAMÓS:Nordin, Sergio García, Cano, Botxi, Subi, Litus (Marc Gelmà, 76’), Eppy, Herrera, Isma (Bora, 60’), Medina i Bonaventura (Marc Vilà, 85’).GOLS:0-1 (44’) Isma Traoré. 1-1 (90’) Oumar Bah.ÀRBITRE:Sánchez Aparicio.T.G.:als visitants Sergio García, Bona, Botxi i Nordin.T.V.:cap.

Empat amb gust de derrota del Palamós, que va deixar escapar dos punts al camp del cuer, el Vilassar, en l’últim minut de partit (1-1). Els palamosins continuen en posicions de descens, ara penúltims.

La primera part va tenir ben poca història, amb domini del Vilassar i el Palamós defensant amb criteri, però tots dos equips van oferir un escàs bagatge ofensiu. Medina va enviar fora una rematada amb el cap, mentre que per als locals Pol Ros va fer intervenir el porter Nordin. Just abans del descans va arribar el gol palamosí, obra d’Isma Traoré, que va marcar el seu primer gol amb l’equip després de definir amb el cap en el llançament d’un córner (44’).

Després de la represa l’equip de Vicenç Fernández va aconseguir el domini, però no va trobar la manera de sentenciar el partit. Bona ho va intentar per partida doble, mentre que en el minut 60 va tenir lloc el debut del juvenil Bora. Del Vilassar ben poca cosa –Matamala i Joel Martínez van intentar-ho amb dues rematades–, però quan semblava que el Palamós ja tenia la victòria al sac va arribar el gol local. El va marcar Oumar Bah en l’últim minut de partit aprofitant una jugada embolicada a dins de l’àrea i va deixar amb un pam de nas el Palamós.

MAL MOMENT

L’equip dirigit per Vicenç Fernández ha sumat només un punt dels últims nou i és penúltim

Els partits duren fins que l’àrbitre xiula el final i avui se’ns han escapat dos punts. Hem tingut ocasions per matar el partit, però no ho hem fet