2a divisió A

Nàstic-Barça B

2a divisió A

Fase d’estancament

Empat estèril. El 0-0 del duel català allarga la sequera del Nàstic, que fa tres partits que no marca, i la dinàmica del Barça B, que enllaça tres empats i ha guanyat un dels últims vuit duels

L’empat sense gols de dimecres entre el Nàstic i el Barça B va consolidar la tendència dels dos equips. Els tarragonins fa tres partits que no marquen i els blaugrana encadenen tres empats i només han guanyat un dels últims vuit partits disputats. El Nàstic, que volia viure un any tranquil, no aconsegueix redreçar la situació, mentre que el Barça B voldria, tal com assegura el seu entrenador, Gerard López, desitja una ratxa de resultats positius per reforçar la imatge mostrada fins ara.

Tot era optimisme al Nàstic després de l’1-5 de Còrdova. Segona victòria seguida i demostració d’efectivitat d’un equip que semblava confirmar la reacció des del canvi a la banqueta. Però, curiosament, després de set gols en dos partits, l’equip de Rodri encadena ara tres partits sense marcar (0-3 contra l’Alcorcón, 1-0 a Lugo i el 0-0 de dimecres) que el mantenen al límit de la zona de descens. L’Albacete, quart per la cua, té els mateixos punts. El vestidor grana té clar que la clau és millorar en l’aspecte golejador i que el camí és el correcte, ja que, tal com recorda Rodri, contra el Barça B van generar força ocasions. “Ja entraran, estic tranquil”, afirma el tècnic, que no defuig l’autocrítica. “Potser no treballem prou la presa de decisions en atac, és un dèficit que tenim”, apunta Rodri, conscient que, en moltes jugades, el seu equip es precipita, es mostra indecís o s’equivoca en l’acció decisiva en atac.

Gerard López, per la seva banda, està content amb el rendiment del seu equip, tenint en compte que provenen de segona B i que la plantilla és jove, però troba a faltar una ratxa de bons resultats que ajudi els seus futbolistes a creure més en si mateixos. “Tinc tota la confiança que arribarà”, diu l’entrenador vallesà, que considera que el seu equip ha tingut una bona adaptació a la categoria i que el fet de demostrar en cada partit que té el nivell competitiu adient per la categoria, farà que continuï creixent. El Barça B només ha aconseguit tres victòries, mai seguides, i, gràcies als sis empats, es manté a la zona mitjana de la taula.

MANCANÇA

“Estic content, però ens falta una ratxa de resultats positius”, afirma Gerard López

AUTOCRÍTICA

“No treballem prou la presa de decisions en atac, és un dèficit”, admet Rodri

La dificultat de guanyar, general

Només el líder, el Lugo, ha guanyat més de la meitat dels partits disputats (7 de 12). Aquesta dada demostra la dificultat d’aconseguir victòries en una categoria que cada temporada que passa és més igualada. El segon i el tercer classificat, el Granada i l’Osasuna, han vençut la meitat dels partits jugats (6 de 12) i, més avall, ja no n’hi ha cap que n’hagi guanyat més de cinc. Els empats, en canvi, estan a l’ordre del dia, tal com demostra l’última jornada, amb set igualades. El Reus és el rei dels empats (7), mentre que el Barça B, l’Osasuna, el Saragossa, la Cultural Leonesa i el Sevilla Atlético han empatat la meitat dels partits (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)