Territorial

El Farners fa bo el pronòstic

1a catalana. Sense fer un gran partit, el Farners es mostra efectiu, guanya el cuer i continuarà líder de la lliga una setmana més

Farners 2 CAstellar 0

FARNERS:Gabi, Adrià Salas, Peracaula, Muniesa, Fajardo, Toni Rossell (Jose Martínez, 89’), Riki Solà (Parals, 80’), Bader (Da Costa, 54’), Joel Salas, Gerard Gómez i Òscar Parcet.CASTELLAR:Òscar, Torres (Moya, 46’), Isaac (Antonio, 74’), Rubio, Arias, Ortiz (Estrada, 80’), Jairo, Jan Marc (Saavedra, 74’), Silva, León (Juanan, 74’) i David López.GOLS:1-0 (16’) Adrià Salas. 2-0 (44’) Toni Rossell.ÀRBITRE:Serra Sanz.T.G.:A Gerard i Salas del Farners; A León, Torres, Ortiz, Isaac i Jairo del Castellar.T.V.:Directa a Silva del Castellar (48’).PÚBLIC:200 espectadors.

En la magnífica arrencada de temporada del Farners, el duel d’ahir va ser discret però es van complir els pronòstics i els de Pau Menéndez, líders. van superar el cuer. En la primera part, els dos xuts entre els tres pals dels colomencs van convertir-se en gols. En el segon temps, l’expulsió de Silva (48’) va restar força al Castellar i el Farners ho va aprofitar per tenir en tot moment l’enfrontament sota control i d’aquesta manera aconseguir la setena victòria de la temporada quan s’han jugat 10 jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)