3a divisió FEF

Un empat i poc futbol

3a divisió. El Figueres empata al camp del Santfeliuenc en un partit gris, però intens, en què els dos equips van tenir ocasions però els va faltar efectivitat per marcar i aspirar a la victòria

santfeliuenc 0 figueres 0

SANTFELIUENC:Toni, Ion, Nacho, Rafa, Jaume, Prior, Adrià, Fuentes (Charly, 66’), Patxi (Èric Zarate, 66’), David López i Maldo (Josele, 66’).FIGUERES:Aroca, Ot, Canal, Payan, Sergi Romero, Ferran Grau, Maik Molist, Dani Gómez (Pime, 88’), Ritxi (Aleix Feixas, 77’), Gil Muntadas i Xavi Ferrón (Pep, 89’).ÀRBITRE:Fermosell Pérez.T.G.:als locals Maldo, Prior, David López i Pacheco (a la banqueta); i al visitant Ferran grau.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El Figueres va encadenar ahir a Les Grasses contra el Santfeliuenc el segon empat a zero consecutiu, que deixa dues lectures diferents. D’una banda els figuerencs han recuperat la seguretat defensiva que havien perdut en les últimes jornades, però d’una altra banda els costa molt més generar ocasions de gol. Ahir no era el dia més propici per veure la millor versió de la Unió, i és que en un camp petit els figuerencs no van ser capaços de combinar. La insistència, la bona col·locació i l’empenta van ser les úniques armes vàlides a Les Grasses.

En la primera part els locals van començar amb una marxa més que el Figueres i semblava controlar el partit. Les ocasions, però, les van posar els visitants a pilota aturada. La més clara la va tenir Canal en el minut 14’ quan se li va quedar la pilota morta a la frontal de la petita, però la seva rematada va sortir massa alta. Poc després en un córner Maik Molist i Sergi Romero van disposar d’una doble ocasió que la defensa va refusar. L’única vegada que els locals van superar la defensa figuerenca va ser en el 35’, quan Romano amb un bon xut des de la frontal va obligar Aroca a lluir-se per refusar a córner.

En la represa el partit va seguir el mateix guió. Els dos equips van estar molt intensos, però els va faltar capacitat per posar ordre en el partit, i és que van buscar la victòria més amb el cor que amb el cap. Les anades i vingudes van ser constants i tots dos van tenir bones ocasions per decidir el partit al seu favor, però la falta d’encert va ser la tònica de tot el partit fins que el xiulet final va arribar abans de poder veure cap gol.

L’equip ha interpretat bé que era un dia de joc dividit i segones jugades. És difícil baixar la pilota en un camp com aquest
Els dos equips hem tingut ocasions, però no hi ha hagut encert. L’empat era el resultat més just
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)