Territorial

El Farners confirma el lideratge

1a catalana. L’equip dirigit per Pau Menéndez, líder del grup 1 de la categoria en sis de les darreres set jornades, encadena dues victòries que li permeten obtenir un màxim avantatge de tres punts respecte al segon

El Farners va tornar a vèncer, aquesta vegada contra el Castellar (2-0), i encadena dues victòries en la lliga després de l’ensopegada dolorosa a les acaballes del partit contra el Llagostera B (1-2). L’equip dirigit per Pau Menéndez ha estat el primer classificat del grup 1 en sis de les darreres set jornades i s’ha consolidat com una de les revelacions de la categoria. Precisament aquesta setmana el conjunt de Santa Coloma de Farners gaudirà d’un màxim avantatge de tres punts respecte al seu nou perseguidor, la Fundació Esportiva Grama, que a poc a poc ha anat escalant posicions en la taula.

Els selvatans encadenen enguany set temporades a primera catalana i, tot i que l’objectiu és assegurar la permanència al més aviat possible, una de les seves màximes fites serà superar la cinquena posició obtinguda el curs 2013/14 amb Pep Triadú a la banqueta.

La festa, gairebé completa

Els altres representants gironins en la categoria viuen moments de tots colors. Si bé la majoria estan a la part alta de la taula –el Lloret és tercer després d’encadenar vuit jornades sense perdre, i el Llagostera B és quart–, la Jonquera i el Banyoles no acaben d’arrencar. Els fronterers, amb un projecte ambiciós i fent retocs constants a la plantilla, són només tretzens, i els banyolins són penúltims.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)