Girona

Girona

Primera divisió

Una espera suportable per a David Timor

A to. Recuperat de la lesió i assumint protagonisme a poc a poc, Timor destaca el bon moment del Girona

David Timor va arribar a Montilivi el darrer dia del mercat de fitxatges amb una lesió per estrès en un dit del peu, un contratemps que li va impedir en un primer moment fins i tot entrenar-se amb la resta del grup. Amb el pas de les setmanes, el futbolista valencià va tornar als entrenaments, a la rutina amb la plantilla, i l’espera i l’esforç van obtenir la recompensa amb els primers minuts en el partit de copa contra el Llevant. A banda d’aquests 90 minuts, Timor n’ha afegit 38 de rodatge en la lliga repartits en dues estones contra el Madrid i contra el Llevant. “Estic bé després de la lesió. El primer partit va ser el de copa. Vaig jugar els 90 minuts després de molts mesos, ja que en la pretemporada amb el Leganés tampoc vaig poder tenir gaire protagonisme perquè ja estava lesionat. M’he trobat bé”, va comentar ahir el jugador del Girona.

Fent-se un lloc

Després de l’espera per no poder jugar per culpa de la lesió, ara Timor veu com ha d’aconseguir fer-se un lloc en un equip força consolidat i que funciona al terreny de joc: “Estic agafant ritme i ara em toca esperar. L’equip està molt bé i costarà entrar. S’han sumat tres victòries consecutives. És una cosa molt complicada de fer i l’equip ho ha aconseguit”, va remarcar després de la sessió a Riudarenes.

Un dels punts a favor per acabar fent-se un lloc en la plantilla de Machín és, d’una banda, la seva experiència i solidesa al terreny de joc i, de l’altra, la polivalència: “Jo em trobo bé on em digui l’entrenador. Al mig del camp potser millor, però intentaré ajudar on pugui”, va comentar el jugador, que també pot actuar com a central.

Pel que fa a l’aturada de la competició en un moment dolç com el que està vivint el Girona, Timor té clar que ja que s’ha d’afrontar és millor parar després de sumar tres victòries: “Potser sí que ens hauria anat bé continuar jugant però això no es pot saber. Gaudim de l’aturada després de sumar victòries i que ens serveixi per tornar amb més força.”

La Real, encara lluny

En ple cap de setmana de festa per a la plantilla, Timor va reconèixer que se centraran en el pròxim rival, la Real Sociedad, a partir de dilluns: “Hem superat un calendari complicat amb bona nota però a primera no hi ha cap rival fàcil. La Real és un altre rival de nivell europeu i serà molt difícil.”

EL PROTAGONISTA

Estic bé després de la lesió. Vaig jugar 90 minuts en la copa després de molts mesos i vaig agafant rodatge de mica en mica
L’equip està molt bé i costarà entrar. S’han sumat tres victòries seguides i això és una cosa molt complicada de fer a primera
Hem superat un calendari complicat, però ens torna a venir un rival de molt nivell, la Real
David Timor
Migcampista del Girona

Iñigo Martínez: “Estem en un bon moment”

Una de les peces més destacades del pròxim rival del Girona, Iñigo Martínez, va valorar ahir l’estat de forma del seu equip després d’onze jornades de lliga: “Va costar arrencar al principi. Ens marcaven molts gols però també en fèiem molts. A poc a poc hem anat agafant el to, ens faltava creure més en nosaltres mateixos i en el que estàvem fent. Crec que s’ha aconseguit i ara estem en un bon moment.” Recuperat d’una lesió que l’ha apartat de l’equip en les primeres jornades de la competició, Iñigo Martínez encadena tres titularitats i ha disputat tots els minuts possibles. Sobre el rendiment més immediat de l’equip –els últims resultats de la Real són un empat, una derrota i una victòria–, Iñigo Martínez també va descriure les sensacions que ha viscut l’equip: “Ens va fer mal la derrota contra el Getafe, perquè era un partit que teníem a l’abast i se’ns va escapar a l’últim minut. Les victòries contra l’Eibar i a Europa ens han donat molta força.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)