Territorial

Una estrena amb mal peu

1a catalana. La Jonquera trenca la ratxa de vuit jornades sense perdre del Lloret amb un solitari gol d’Álvaro. Els lloretencs estrenaven nova gespa

Lloret 0 La Jonquera 1

LLORET:Tuscà, Puntí, Poderoso (Majó, 71’), Riki, Poza (Marcos, 70’), Nil, Marc Sánchez (Velis, 70’), Aparicio, Romero (Gousmani, 46’), Bukary i Peque.LA JONQUERA:Aleix Manzano, Mario, Gabernet, Guillem Cornellà, Álvaro (Albert, 64’), Tidiane (Tidiane, 76’), Ramon Masó, Moñino, Cristian Hidalgo, Genís Balaguer (Torres, 46’) i Javi Revert (Bech, 70’).GOLS:0-1 (16’) Álvaro.ÀRBITRE:Martínez Navarro.T.G.:Javi Revert, Gabernet, Pujadas i Ramon Masó de La Jonquera.T.V.:Per doble amonestació al visitant Cristian Hidalgo (35’).PÚBLIC:400 espectadors.

El debut del primer equip del Lloret en la nova gespa artificial de l’estadi municipal no va anar acompanyada de bons resultats per als interessos locals, i la derrota posa fi a una ratxa de vuit jornades seguides sense perdre dels d’Edu Urdiales. Per a la Jonquera, en canvi, els tres punts són una injecció de moral després d’un inici de lliga irregular. Els de Joan Mármol encadenen quatre jornades sense perdre gràcies a dues victòries i dos empats.

Ahir a Lloret no es va veure un partit gaire vistós pel que fa a les accions ofensives, i malgrat que va ser l’equip local qui va començar dominant, la Jonquera va colpejar primer: una paret a la frontal de l’àrea va permetre a Álvaro plantar-se davant Tuscà i fer pujar el 0-1 ben d’hora (16’) amb una bona definició. El Lloret va mantenir el control però no va inquietar gaire la porteria rival.

La Jonquera va quedar amb un jugador menys abans del descans per l’expulsió de Cristian Hidalgo, que va veure la segona groga per haver protestat (35’). Això va provocar que en la segona part l’equip verd-i-blanc es replegués molt en defensa i dificultés la tasca ofensiva del Lloret. Al contraatac, a més, la Jonquera va tenir l’ocasió de fer el segon.

En els últims deu minuts, el porter visitant Manzano va ser el protagonista amb tres aturades de mèrit: la primera en un un contra un amb Velis; la segona, en un llançament que anava a l’escaire, obra de Gousmani i, per últim, en una rematada en la sortida d’un córner del lloretenc Riki. El Lloret continua a la zona alta de la classificació mentre que la Jonquera s’allunya dels llocs més perillosos.