Reus

Prohibit aturar-se

Reus. Ara que agafa la bona direcció, l’equip roig-i-negre espera continuar apropant-se a les primeres posicions. El Cadis, que també marca i concedeix pocs gols, rival d’avui al Carranza

Una victòria a camp contrari, a Almeria; un empat de mèrit contra l’ofensiu Valladolid i tres punts de prestigi contra l’Sporting, un dels grans favorits per pujar a primera. Aquest és el resum de les tres últimes setmanes del Reus, que comença a agafar una bona dinàmica i s’apropa a la zona alta. Amb objectius ambiciosos, al Baix Camp saben que ara és el moment de mantenir el ritme i posicionar-se en la classificació.

El Reus, però, té avui un partit dur. L’equip d’Aritz López Garai visita el Cadis, que té dos punts menys i no aconsegueix fer-se fort i consolidar-se a la meitat alta de la classificació. Els andalusos, com el Reus, marquen pocs gols, però també en reben pocs. Els grocs n’han fet nou, un menys que els roig-i-negres, i n’han encaixat deu, també un menys.

“Arribem al partit en un bon moment. L’equip està demostrant coses bones, però hem de continuar, no ens podem quedar en el camí perquè aquesta lliga tan igualada no perdona ningú”, explica López Garai, que avisa de la dificultat de superar un Cadis que la setmana passada va trencar, gràcies a la victòria al camp de l’Almeria, una ratxa de vuit partits sense guanyar.

Aritz López Garai haurà de continuar confiant en Edgar Hernández, que respon amb bones actuacions, per a la punta d’atac, ja que Lekic, que està a punt de tornar, i Máyor encara no estan en condicions de jugar.

LA FRASE

Estem en un bon moment, demostrem coses bones. No ens podem quedar en el camí
Aritz López Garai
entrenador del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)