futbol

palamós

Desconnexió olímpica

Palamós. El conjunt palamosí, que a mitja part ja perdia per 4-0, encaixa una dolorosa derrota a l’Olímpic de Terrassa. Tot i la desfeta els de Vicenç Fernández continuen fora del descens

terrassa 4 palamós 0

TERRASSA:Ortega, David López (Carlos Martínez, 70’), Amantini, Guzmán (Valls, 45’), Fran Piera, Fernández, Raúl Torres (Nils, 61’), Civil, Yayá, Pallás i Carreón.PALAMÓS:Nordine, Sergio García, Cano, Banús (Eppy, 45’), Subi, Botxi, Isma Traoré (Nahuel, 64’), Litus (Marc Vila, 45’), Herrera, Subi, Medina i Bonaventura.GOLS:1-0 (19’) Raúl Torres. 2-0 (24’) Amantini. 3-0 (39’) Raúl Torres. 4-0 (44’) Civil.ÀRBITRE:Gibert González.T.G.:als locals Guzmán i Alex Fernández; al visitant Marc Medina.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 600 espectadors a l’Estadi Olímpic.

Quan un equip arriba al descans amb un 4-0 en contra resulta evident que ha fet una desastrosa primera meitat. Això és el que li va passar ahir al Palamós a l’Estadi Olímpic de Terrassa en un partit en el qual els palamosins només van poder salvar els mobles en la segona meitat, en què el marcador ja no es va moure més. Tot i la derrota el conjunt dirigit per Vicenç Fernández continua fora dels llocs de descens.

Fins al segon gol del Terrassa, que va marcar el seu capità Amantini desviant el xut d’un company en el minut 24, el Palamós havia plantat cara, fins al punt que un minut després del primer gol egarenc marcat per Raúl Torres (19’), els palamosins van marcar un gol que no va pujar al marcador per fora de joc. Tot i així, amb el 2-0 el Palamós va ser una joguina en mans del Terrassa en els darrers vint minuts del primer temps. Raúl Torres va fer un golàs amb un xut des de la frontal en el 39’ i en el 44’ Xavi Civil, en una acció individual que va agafar desactivada la defensa palamosina, va fer el 4-0.

En la segona part el Palamós va intentar escurçar diferències donant entrada a Marc Vilà i Eppy i posteriorment a Nahuel. Els de la Costa Brava van poder marcar amb un xut de Sergio García que va fer lluir-se Ortega, i més tard en una centrada de Subi que va salvar Sergi Valls quan Medina es disposava a rematar a porta buida. De tota manera el Terrassa va disposar de la millor ocasió a càrrec de Fran Riera, que va fallar davant del porter Nordine en el 85’ i no va fer més gran la ferida palamosina. En tot cas, la derrota va ser contundent i dolorosa.

El seu primer gol ens ha afectat mentalment, i ens han atropellat. Fa mal perdre així, però em quedo amb l’actitud de la segona part
Amb el 4-0 ells no han anat tan fort i han estat els justos vencedors del partit