Nàstic

futbol

Copa Catalunya

Quan el títol és a prop

Copa Catalunya. El Cornellà, que no ha arribat mai tan lluny, i el Nàstic, vigent campió, s’enfronten amb la motivació de trobar-se en l’últim esglaó abans de la gran final

El Cornellà i el Nàstic es disputen aquest vespre a partit únic l’accés a la final de la copa Catalunya. En el penúltim esglaó, la competició pren per als equips supervivents tota la importància que es mereix, ja que no cada temporada es té la possibilitat de jugar una final, no sempre es veu molt a prop l’oportunitat de guanyar un títol. A Cornellà defineixen el partit d’avui com a “històric”, ja que no s’han classificat mai per a una final de la copa Catalunya, mentre que el Nàstic, vigent campió de la competició, busca el quart trofeu.

El Cornellà, que ha eliminat el Sant Andreu, el Cerdanyola, el Castelldefels i el Reus, espera aprofitar el factor camp, tant per les seves característiques com pel suport de l’afició. La situació en la lliga, a tres punts de les places de fase d’ascens i amb força marge respecte a les de descens, fa que l’equip de Jordi Roger afronti el duel amb certa tranquil·litat i posant-hi els cinc sentits. Abans de perdre diumenge contra el Badalona, el Cornellà havia encadenat dues victòries convincents, contra l’Olot i el Sabadell. Jordi Roger assegura que el seu equip està molt motivat per arribar a la final i, malgrat que sap que al davant tindran “un rival molt dur, d’una categoria superior”, recorda que “en un partit poden passar mil i una coses”: “Intentarem fer el nostre partit i ser protagonistes.”

El Nàstic, que només ha hagut de superar una eliminatòria, contra el Vilafranca, està ara mateix més preocupat per la lliga, ja que no aconsegueix allunyar-se de la zona de descens. La derrota de diumenge contra l’Oviedo no va donar continuïtat a la victòria a Valladolid i manté els dubtes al voltant de l’equip, sobretot al Nou Estadi. Tot i això, el tècnic, Antonio Rodríguez, assegura que els seus homes estan motivats per guanyar el partit, encara que al cap també tenen el compromís de diumenge a Sòria, “molt important”, segons Rodri. El tècnic, que utilitzarà els futbolistes menys habituals en la lliga i uns quants jugadors del filial, diu que el tipus de terreny de joc, de gespa artificial i dimensions reduïdes, “és un desavantatge” per al seu equip, ja que no hi estan acostumats. A més, explica que no podrà fer jugar Dongou i Stéphane Emana, tot i que necessiten minuts, ja que la gespa artificial no és aconsellable per a futbolistes que acaben de superar lesions articulars.

LES FRASES

El rival és dur, però en un partit poden passar mil i una coses. Intentarem ser protagonistes
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Serà exigent i volem guanyar, però diumenge tenim un partit a Sòria molt important
Antonio Rodríguez
entrenador del nàstic

L’altra semifinal, el dia 22

L’altre finalista de l’edició d’aquesta temporada de la copa Catalunya sortirà de l’enfrontament entre l’Horta, de tercera, i el Llagostera, de segona B, que tindrà lloc la setmana que ve, el dimecres 22 de novembre a les 20 h al Feliu i Codina, estadi dels barcelonins. Un cop determinats els dos finalistes, es decidirà el dia i l’escenari de la final de la competició, que la temporada passada va guanyar el Nàstic. Els tarragonins es van imposar al Girona en la tanda de penals en la final que es va disputar a Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)