3a divisió FEF

futbol

3a divisió

La seguretat defensiva, la millor arma andreuenca

3a divisió. El Sant Andreu ha aconseguit deixar la porteria a zero en dos terços dels partits disputats. Sempre que ha encaixat ha perdut

Amb només vuit gols encaixats, la solidesa defensiva és una de les claus de la situació actual del Sant Andreu en la taula. Tot i un inici una mica irregular, els andreuencs es troben lluitant a la zona alta de la classificació, empatats a punts amb el quart classificat, el Prat. L’equip cada vegada se sent més còmode i els números defensius són excel·lents: “Independentment dels resultats, jo crec molt en les sensacions, i són bones”, diu el tècnic Mikel Azparren.

Titular tots els partits, José Manuel Segovia ha aconseguit deixar la porteria a zero en més de dos terços dels enfrontaments disputats fins ara –11 de 15–, unes registres que l’han dut a convertir-se en el segon porter menys golejat de la lliga. “És una dada important, sobretot per com han anat els partits. En alguns potser no hem estat del tot bé defensivament, però en la majoria dels duels el balanç és molt positiu en relació amb el fet de minimitzar l’atac del rival”, explica el preparador andreuenc, que nega, tot i això, que el seu sigui un equip defensiu: “No per això deixem d’atacar menys ni busquem futbolistes de perfils més defensius. Això sí, exigim a tots els jugadors que defensin, i aquest, de moment, n’és el resultat”, conclou el tècnic Azparren.

LA DADA

8
gols
ha encaixat el Sant Andreu en aquest inici de curs. El porter Segovia ha deixat la porteria a zero en 11 duels.
El balanç defensiu és molt positiu en molts partits, però no per això deixem de voler atacar
Mikel Azparren
entrenador del Sant Andreu

La recuperació de Kuku, encara una incògnita

“Kuku va tenir una mala recuperació i durant un temps va estar a punt d’haver-se d’operar. Encara té molèsties i cal esperar que es recuperi”, va dir el preparador andreuenc sobre el fitxatge estrella de l’estiu. I és que el davanter, en el seu retorn a Catalunya després del seu pas per Polònia, encara no ha pogut debutar. “Sabem que és un fitxatge que ens farà fer un salt de qualitat, però les expectatives no ens poden desbordar ni creure’ns que farà cinc gols per partit”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)