Barça B

Tornant a la normalitat

Barça B. Gerard, que ha tingut molts maldecaps amb les lesions, ha anat recuperant efectius darrerament. Els últims a entrenar-se amb el grup són Varo i Mújica, tot i que encara no tenen l’alta

Un dels grans condicionants que ha tingut Gerard López en els primers mesos d’aquesta temporada han estat les lesions. Entre naps i cols, el tècnic granollerí sempre ha tingut una llista de jugadors amb problemes físics força àmplia i encara no ha pogut disposar de tota la plantilla en cap jornada. Val a dir, això sí, que les últimes setmanes aquesta situació ha millorat substancialment i s’està tornant, a poc a poc, a la normalitat. Després dels maldecaps que hi va haver, sobretot amb baixes de jugadors clau com Sergi Palencia o Íñigo Ruiz de Galarreta, ara Gerard comença a respirar alleugerit. Té lesionats Tarín, Rafa Mújica i Varo, si bé aquests dos últims ja han començat a entrenar-se amb el grup aquesta setmana. El porter, de fet, podria tenir l’alta abans del partit d’aquest cap de setmana contra el Rayo Vallecano, mentre que el davanter canari encara necessitarà un temps més per estar a punt, ja que torna a agafar sensacions després d’haver estat nou mesos lesionat. Mújica, de fet, és un futbolista molt valorat per Gerard, que aquesta temporada ja ha recordat en alguna ocasió que el canari s’estava recuperant i que comptava amb ell.

Per al matx de diumenge a Vallecas (16 h) l’entrenador del Barça B tindrà les baixes segures de Rodri Tarín i Rafa Mújica, mentre que podrà disposar del Choco Lozano. El davanter centreamericà es tornarà a exercitar avui amb l’equip després d’haver jugat amb Hondures aquesta setmana i, si Gerard considera que està en un bon estat físic, podrà comptar amb ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)