3a divisió FEF

A fora, la versió bona?

3a divisió. El Figueres visita l’Espanyol B, líder invicte i dominador del grup, convençut de poder sorprendre i mostrar un bon nivell a domicili, on ha sumat 4 dels últims 6 punts

El Figueres no passa el seu millor moment. Això és una evidència que es pot comprovar amb els números al davant, i és que els jugadors del conjunt figuerenc han guanyat només un partit dels darrers vuit que han disputat i, a Vilatenim, continuen negats –no hi guanyen des del 9 de setembre contra el Vilassar (3-0)–. Visitar el camp de líder i clar dominador del grup català de la categoria, l’Espanyol B, no sembla una fita propícia per capgirar la dinàmica i instal·lar-se d’una vegada per totes en el camí de la regularitat, però l’ambició empordanesa per aconseguir ser el primer equip a derrotar els blanc-i-blaus és màxima. “Anar al camp del líder ha de ser una motivació per intentar buscar una victòria que ens aixequi els ànims a tots i reforci que el treball que fem és l’idoni. Ningú ho ha aconseguit, i per què no podem ser els primers? En el futbol, el petit sempre té alguna possibilitat de vèncer el gran”, comenta el tècnic del Figueres, Chicho Pèlach.

L’Espanyol encara no ha perdut cap enfrontament, acumula 41 punts i té un avantatge de deu respecte al segon en la taula, l’Ascó (31). El filial blanc-i-blau està construït per retornar a segona B al més aviat possible i la qualitat en cada una de les línies el converteix en un contrincant temible. “Fan moltes coses bé. Individualment són explosius, ràpids per banda i ataquen molt bé, i arriben amb claredat. Hem d’estar molt fins en defensa, sabedors de tot el que fan bé”, analitza el tècnic del Figueres.

La Unió ha aconseguit sumar quatre dels darrers sis punts en joc a domicili gràcies a la victòria al camp del Reus B (0-3) i l’empat contra el Santfeliuenc (0-0), cosa que evidencia que lluny de Vilatenim està trobant una versió més eficaç i bona. “Estem millor a fora i això també ens aporta esperança. Sempre en tenim però ara a l’equip li toca ser autocrític, estar tranquil i continuar assimilant les idees. Tot acabarà equilibrant-se”, diu Chicho, que per al partit tindrà les baixes dels lesionats Ritxi Mercader, Maik Molist i Joel, i el sancionat Ferran Grau.

ELS VESTIDORS

Anar al camp del líder ha de ser una motivació per buscar una victòria que ens aixequi els ànims a tots i reforci que el treball és l’idoni
L’Espanyol B fa moltes coses bé. Individualment són explosius i ataquen molt bé
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)