Nàstic

futbol

Nàstic

Rodri: “No tenim excusa, Hem de ser regulars”

Nàstic. El tècnic entén les crítiques del president Josep Maria Andreu i diu que ja no es poden justificar dient que són un equip en creixement

Dos mesos després i el Nàstic continua en la part baixa de la classificació. L’arribada de Rodri va canviar la tendència del conjunt grana i l’ha posat fora del descens però no n’hi ha prou perquè han desaprofitat moltes oportunitats per consolidar-se en la part mitja de la taula. I, a sobre, dimecres van ser eliminats de la Copa Catalunya, un fet que va desencadenar les crítiques del president Josep Maria Andreu cap a la plantilla i el cos tècnic .

Rodri va dir que entén que l’afició i el president puguin estar enfadats perquè ell mateix també espera més rendiment. “Quan hem hagut de donar una passa endavant no hem estat capaços”, va manifestar el tècnic que lamenta els resultats contra l’Alcorcón (0-3) i l’Oviedo (1-2) al Nou Estadi, que van mutilar el creixement de l’equip. “Ja no poden haver-hi excuses sobre si l’equip està en creixement. El nou cos tècnic ja fa dos mesos que hi som i hem d’aconseguir regularitat. En els partits que no podem guanyar, al menys, empatar-los”.

El partit contra el Numància que el Nàstic jugarà demà pot ser una bona pedra de toc per reaccionar. El tècnic, a més, ha reforçat durant aquesta setmana la defensa a pilota aturada, una deu de gols en contra en el partit contra el Cornellà en la Copa Catalunya. “Aquí no hem estat bé i el principal responsable sóc jo. És una situació del joc que és molt important i l’hem de tractar com a tal”, va manifestar Rodri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)