Reus

Que a casa no s’escapin

Reus. L’equip roig-i-negre rep un Albacete ressorgit amb dos objectius: recuperar-se de la derrota de dilluns a Cadis i fer-se fort com al municipal, on encara no ha encadenat dues victòries

El Reus va veure com l’oportunitat d’acostar-se a la zona de promoció s’escapava dilluns passat amb la derrota a Cadis. El conjunt de López Garai arribava a la cita amb la moral pels núvols després de la victòria de prestigi contra l’Sporting, però les coses no van sortir bé. Avui, amb tot, els roig-i-negres tenen un objectiu molt clar entre cella i cella: recuperar les bones sensacions amb una victòria contra l’Albacete. A banda d’aquest objectiu evident, n’hi ha un de secundari. El Reus vol trobar una línia positiva de resultats quan juga davant de la seva parròquia, ja que encara no ha aconseguit encadenar un parell de triomfs com a local, i això és clau si es volen evitar patiments.

Els del Baix Camp, però, no ho tindran pas fàcil. L’Albacete, per números i per nom, no és l’Sporting, però això no significa que els reusencs no hagin d’estar atents. Res més lluny de la realitat, ja que des de l’arribada d’Enrique Martín, el conjunt manxec ha ressorgit. Amb ell a la banqueta, l’Albacete només ha perdut un partit i ha sumat 12 punts de 21. Aritz López Garai ja ha advertit que el rival d’avui ha anat creixent amb el nou entrenador, i sap que haurà de trencar la solidesa dels manxecs –un gol rebut en els últims quatre partits– per esgarrapar alguna cosa. Per aconseguir-ho, el tècnic basc ja pot disposar de Dejan Lekic, al qual no descarta utilitzar d’entrada. També ha anat agafant ritme un jugador que ha de ser clau, tot i que encara no pot jugar un partit sencer: Vítor.

Espero seguir creixent. Sumar és important i, si no són els tres punts, que en sigui un
Enrique Martín
entrenador de l’albacete
Des que ha arribat Enrique Martín, el rival ha anat creixent. L’Albacete és molt sòlid i intens
Aritz López Garai
entrenador del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)