2a divisió FEF

El salt definitiu a El Collao

Peralada. Els d’Arnau Sala busquen al camp de l’Alcoià (17.00 h) la primera victòria a domicili de la temporada que els permeti mantenir-se fora de la zona del descens directe

La primera setmana fora del descens directe sempre és agraïda. El Peralada en va sortir gràcies a la victòria contra el Llagostera de diumenge passat i no hi vol tornar a entrar. Per aconseguir-ho, però, els xampanyers hauran de fer el pas endavant definitiu que els falta aquesta temporada: guanyar a domicili. La visita al camp de l’Alcoià (17 h) serà una nova oportunitat perquè els d’Arnau Sala aconsegueixin la primera victòria a fora. “És un partit molt important per a nosaltres perquè ens permetria seguir fora del descens, però sobretot perquè a casa estem fent molt bons números i ara ens falta millorar els de fora. Si aconseguim guanyar aquest primer partit a fora estic segur que encara ens farà créixer més i ens serviria per demostrar-nos a nosaltres que estem preparats per a tot. Aquesta és segurament l’única assignatura pendent que ens queda”, valora el tècnic Arnau Sala, que avui tornarà a la banqueta després de complir dos partits de sanció.

El Peralada no ha tingut gaire sort en el moment de la temporada que li toca visitar l’Alcoià, i és que després d’un mal inici de curs els alcoians han espavilat en les últimes jornades –en part motivats després del canvi d’entrenador– i han escalat fins a la sisena posició, a només dos punts de la zona de promoció d’ascens. “L’Alcoià no ha estat tan fort a casa com ho havia estat en les temporades anteriors, però tot i això és un partit complicat i serà una prova de molt nivell. És un equip molt experimentat del qual no s’ha de destacar res perquè té jugadors de molta qualitat i està fet per estar a dalt sí o sí”, analitza Sala. En xifres, l’Alcoià només havia sumat tres punts –tres empats– en els primers cinc partits jugats a casa, però en els dos últims partits ha trencat la mala dinàmica i ha guanyat l’Olot (3-1) i el Badalona (2-1). De fet, els de José Galiana han guanyat quatre dels cinc últims partits jugats –van perdre a Sabadell (2-0).

Andzouana, nova baixa

Arnau Sala no podrà comptar per al partit d’avui amb Montes, sancionat després de veure la cinquena targeta groga diumenge passat, ni amb els lesionats de llarga durada Draman i Suárez –Kjetil Haug entrarà ja a la convocatòria. Qui tampoc no hi serà és Andzouana, que contra el Llagostera es va trencar un dit i haurà d’estar unes tres setmanes de baixa quan es trobava en el seu millor moment de forma de la temporada.

LA PRÈVIA

Guanyar a fora és l’única assignatura pendent que ens queda. Si ho fem creixerem més i estarem preparats per tot

NO ANAR ENRERE

És un equip molt experimentat i amb jugadors de molta qualitat que està fet per estar a dalt
Arnau Sala
entrenador del peralada

CONTRA LES XIFRES

Si el Llagostera guanya el Peralada haurà de fer-ho per seguir fora del descens
L’Alcoià ha guanyat els dos últims duels a casa i el Peralada es vol estrenar a fora
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)