2a divisió FEF

Abans no sigui massa tard

2a divisió B. Els dos catalans en zona de descens, el Llagostera i l’Olot, afronten partits contra rivals directes per la permanència, que, amb la lliga tan igualada, comença a allunyar-se

Superat el terç de competició, els equips de la zona baixa s’estan quedant enrere. Si bé tot el que no sigui zona de descens està en un puny, en la part mitjana comença a haver-hi distàncies a considerar. Per tot plegat, els dos equips catalans que estan en la zona de descens necessiten un cop d’efecte per enfonsar els rivals directes i començar a apropar-se a instàncies que ofeguin menys. Avui, el Llagostera i l’Olot tenen ocasions immillorables per aconseguir-ho.

Els de la Costa Brava juguen a casa, contra la Peña Deportiva, un rival que està tres punts per sota. “És un partit complicat i decisiu en molts àmbits: volem sortir d’allà baix, i jugar contra un rival directe fa encara més important la victòria”, explica el tècnic Òscar Álvarez, que també sap que una nova ensopegada a casa –hi han sumat 5 punts de 21 possibles–, el situaria al caire de l’abisme: “La trajectòria no és bona i els resultats ho demostren. És evident que si no surten les coses poden passar coses però no hi penso, vull estar tranquil i la direcció esportiva sempre m’ha fet arribar la seva confiança”, diu el tècnic dels gironins.

L’Olot, en canvi, buscarà el triomf contra el Formentera, a qui una victòria garrotxina situaria un altre cop immers en la lluita per la salvació. “La meva idea és competir. L’equip sap jugar a futbol però cal controlar els petits detalls donant informació del rival i altres aspectes vitals”, explica l’entrenador Raúl Garrido que debutarà aquesta jornada: “M’he trobat amb futbolistes compromesos i amb una gran resposta de tots. Les sensacions són bones i, de moment, estic encantat”, explica.

Amenaçant la promoció

El Cornellà vol rematar una setmana perfecta després de la consecució de la final de la copa Catalunya. I ho té tot de cara per tornar a amenaçar al quart classificat perquè juga a casa i contra el cuer. “Hem d’evadir-nos de la pluja d’elogis que ens esta caient i centrar-nos en la lliga”, explica l’entrenador Jordi Roger. Empatat a punts amb el Cornellà es troba el Badalona, el darrer rival que va derrotar els verds en la lliga. Els de Manolo González busquen desempallegar-se de l’Ebre, un rival també en la zona mitjana.

BADALONA
Alineació:
Morales; Albarran, Parera, Vega, Kilian; Lao, Ciércoles, Maestre; Robert Simon, Lacruz i Querol.
Baixes:
Enri, Robusté i Moyano (lesió).
CORNELLÀ
Alineació:
Craviotto; Pere Martínez, Maureta, Edgar González, Valentín; Fall, Sergi Gómez; Pep Caballé, Marc Caballé, Fito; i Enric Gallego.
Baixes:
Reche (lesió).
LLAGOSTERA
Alineació:
Marcos; Chica, Esteban, Ayala, Fuster; Leo, Carbó; Chele, Gavilán, Guichón; Gabarre.
Baixes:
Viale (lesionat).
PERALADA
Alineació:
Gianni, Villa, Bambo, Vallho, Carbonell o Álamo, Blay, Romero, Paik, Boniquet, Soni i Arimany.
Baixes:
Draman, Suárez i Andzouana (lesió) i Èric Montes (sanció).
OLOT
Alineació:
Ginard, Blázquez, Jose, Micaló o Aspar, Bigas, Masó, Roger Vidal, Alfredo, Hèctor Simón, Nacho Pérez o Pedro i Marc Mas.
Baixes:
Moha i Guzmán (lesió) i Barnils (sanció)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)