1a femenina

Sense urgències per somiar

1a divisió femenina. L’Espanyol afronta el tram més complicat de la lliga amb la tranquil·litat que dona el coixí de punts aconseguit després d’un gran inici de campionat

“És un rival d’una altra lliga.” Tot i les paraules del tècnic de l’Espanyol, Joan Bacardit, sobre l’Athletic, el seu rival avui a la ciutat esportiva (12 h), el fet és que els que s’enfrontaran seran dos rivals directes en la part alta de la taula.

Després d’un gran inici de campionat, les blanc-i-blaves han passat de salvar d’un pèl la categoria el curs passat a moure’s en les posicions capdavanteres, darrere dels dos grans, el Barça i l’Atlético. Amb aquesta tranquil·litat enfrontaran ara quatre duels seguits contra els quatre primers classificats –Athletic, València, Atlético i Barça–. “Tenen jugadores internacionals i altres que ho van fer. Sabem que si tenen un bon dia tenen molt potencial; haurem d’estar molt concentrades”, va afegir el preparador blanc-i-blau sobre el conjunt basc.

El Barça, a Tenerife

Per la seva banda, el Barça visitarà el camp del Granadilla tinerfeny (13 h) abans que més de mitja plantilla se’n vagi amb les seves seleccions, mentre que a segona es viurà el derbi de filials (10 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)