2a divisió FEF

Sense xarxa de seguretat

Llagostera. El club, els jugadors i el cos tècnic tenen clar que contra el Peña Deportiva, penúltim classificat, només val la victòria; si no és així, s’entrarà en un terreny massa perillós

El Llagostera es presenta a la quinzena jornada de lliga ocupant posicions de descens, amb un balanç de resultats negatiu i a quatre punts de la permanència. Tot i quedar força curs per endavant, el fet que rebin a casa el penúltim classificat provoca que ja no hi hagi xarxa de seguretat, i aquest migdia, contra el Peña Deportiva, no es pugui fallar. “És un partit complicat i decisiu en molts àmbits; volem sortir d’allà baix, i jugar contra un rival directe fa encara més important la victòria. Amb els tres punts, els deixaríem enrere i ens podria acostar a posicions més tranquil·les”, explica el tècnic Òscar Álvarez, que també sap que una nova ensopegada a casa –hi han sumat 5 punts de 21 possibles–, el situaria al caire de l’abisme: “La trajectòria no és bona i els resultats ho demostren. És una situació especial perquè fa molts anys que estic al club i ningú més que jo vol que les coses vagin bé. És evident que si no surten les coses poden passar coses però no hi penso, vull estar tranquil i la direcció esportiva sempre m’ha fet arribar la seva confiança”, diu el tècnic dels gironins.

Sense tremolar

Pel que fa a la preparació del duel, Álvarez remarca que s’ha treballat l’aspecte mental per evitar les desconnexions innocents que han costat un bon grapat de punts en diversos partits jugats al municipal: “No ens poden generar dubtes situacions que tenim controlades, però que per un motiu o altre i per la falta de confiança, acabem fallant.” Sobre el rival, el tècnic també en destaca el moment delicat pel qual passen. “Han competit a tots els camps, però quan no estàs en bona dinàmica se’t veuen molt més les febleses i les errades. En aquest sentit, tenim similituds amb ells”, explica l’entrenador dels llagosterencs, que tindrà en Viale, que arrossega molèsties musculars, el principal dubte en l’equip.

LA PRÈVIA

És un partit complicat i decisiu. Volem guanyar, deixar enrere un rival directe i mirar cap a posicions més tranquil·les
No ens poden generar dubtes situacions que tenim controlades. Cal tenir confiança en el joc
Òscar Álvarez
Entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)