2a divisió FEF

Set minuts letals a Paterna

2a divisió B. El Lleida desconnecta en un moment de la segona part, cau clarament contra el Mestalla i encadena ja cinc jornades sense vèncer

v. mestalla 3 lleida 0

VALÈNCIA MESTALLA:Cristian; Álvaro Pérez, Zotko, Iván, Centelles; Ferran Torres (Salva, 87’), Petcoff, Gonzalo Villar (Miki Muñoz, 66’), Villalba; Rafa Mir i Jordi Sánchez (Fran Navarro, 80’).LLEIDA ESPORTIU:Diego Rivas; Aitor Núñez, Trilles, Satrustegui, Musa; Andriu (Iván Agudo, 73’); Jorge Félix, Valiente (Jordi Martínez, 80’), Moustapha, Pumar (Javi López, 68’); i Nierga.GOLS:1-0 (74’) Jordi Sánchez. 2-0 (77’) Rafa Mir. 3-0 (81’) Fran Navarro.ÀRBITRE:Campoy Candela.T.G.:als visitants Trilles, Valiente i Andriu.

No hi ha manera. Des que el Lleida va caure en l’anada del partit de copa contra la Real Sociedad que l’equip no ha alçat el cap. Els de Gerard Albadalejo van caure ahir clarament a Paterna i ja encadenen cinc jornades sense vèncer –2 punts de 15–, fet que, depenent del que passi en la jornada d’avui, els podria allunyar encara més de la zona d’ascens.

Vista la primera part, res feia preveure que el Lleida acabaria el partit amb un 3-0. De fet, els primers 45 minuts van ser força soporífers. El conjunt de la Terra Ferma va ser valent i va pressionar la sortida de pilota del Mestalla per ofegar-lo. D’ocasions de perill, en tot cas, ben poquetes. De fet, fins al tram final no hi va haver arribades clares. El Lleida en va tenir un parell de seguides en el minut 40, però ni Aitor Núñez ni Moustapha van arribar a sorprendre Cristian.

Desconnexió fatal

El partit va ser més animat després de la represa, en què els de casa van fer un pas endavant. Així, després d’un intercanvi de cops sense efecte –un xut del visitant Nierga i un altre del local Rafa Mir– va arribar la desconnexió del Lleida. En el 74, Jordi Sánchez va aprofitar la passivitat defensiva per imposar-se en el joc aeri i obrir la llauna aprofitant una centrada de Ferran Torres. Tres minuts després, Rafa Mir va ampliar la diferència caçant una altra pilota posada per Ferran Torres. Per si amb tot plegat no n’hi havia prou, la sentència va arribar en el minut 81, amb un regal defensiu que Fran Navarro va aprofitar.

La derrota és excessiva pel que s’ha vist. Després de l’1-0 han arribat uns moments de descontrol que ens han condemnat
El vestidor està dolgut, però amb ganes que arribi el pròxim partit. Ara toca estar tranquils