2a divisió FEF

Contenció exagerada

2a divisió B. El Sabadell va aconseguir un empat del camp del segon classificat defensant-se de valent en un partit molt lleig

VILA-REAL B 0 SABADELL 0

VILA-REAL B:Josele; Miguelón, Roger, Juan Ibiza, Quintillà; Morlanes, Pedrito, Chuca (Franco, 88’); Cedrés (Simón, 62’), Mario i Darío (Lozano, 62’).SABADELL:Roberto; Coch, Migue, Pol Moreno, Dani Gómez; Ángel; Gai Assulin (Guillemenot, 77’), Marc Martínez, Adri Díaz, Ozkoidi (Víctor Martínez, 89’); i Felipe Sanchón (Mario, 84’).ÀRBITRE:Ruipérez Marín.T.G.:als locals Morlanes i Roger; als visitants Pol Moreno i Migue.T.V.:al local Miguelón (93’) per doble amonestació.PÚBLIC:Mig miler d’espectadors al Miniestadi.

Encara costa veure un Sabadell que, d’entrada, vulgui proposar tan poc en atac. En els darrers anys i amb diversos entrenadors a la banqueta, els arlequinats s’havien caracteritzat per ser un equip que buscava la porteria contrària amb intenció. Però l’equip de Seligrat és una altra cosa. I tan malament no li va perquè ahir va obtenir un empat contra el segon classificat, a qui ningú ha derrotat al seu feu, que el manté viu dins dels candidats a la promoció. A més, el Vila-real B va tenir molts problemes per inquietar Roberto. Això sí, malgrat que els arlequinats tenen jugadors diferencials en la categoria, com Felipe Sanchón i Gai Assulin, els esforços defensius no van permetre veure gaire res d’aquesta qualitat.

Avançar-se en els primers minuts hauria estat ideal per al plantejament del Sabadell i s’hi va apropar en una falta lateral, però Pol Moreno va enviar la rematada a tocar del pal. El Vila-real B va ser incapaç d’apropar-se a la porteria rival però Juan Ibiza va estar a punt d’avançar els seus en un córner que va sortir massa alt.

En el segon temps, el Sabadell va millorar amb la pilota però tot i això no va crear gaire perill. Gai Assulin, amb un xut molt alt, i un altre de Guillemenot massa fluix van protagonitzar les oportunitats dels de Seligrat, que, en tot el segon temps no van encaixar ni una ocasió del Vila-real B.

ELS VESTIDORS

En el primer temps hem estat en defensa extraordinaris però amb la pilota hi ha hagut precipitació. En la segona, hem millorat
Si surts a empatar, no ho aconsegueixes. Sempre sortim a guanyar. Ara només falta fer el gol
Toni Seligrat
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)