3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

L’Espanyol B, per la via ràpida

Sentenciat en el primer temps. El líder no deixa lloc al dubte i resol el matx abans del descans amb les tres dianes de la victòria

ESPANYOL B 3 FIGUERES 0

ESPANYOL B:Edu Frias, Víctor, Pedrosa, Iago, Lluís, Pol Lozano, Moha (Pipa, 55’), Álex López, Bermejo, Puado (Max, 59’) i Doncel (Joselu, 66’).FIGUERES:Aroca, Ot Bofill, Payán, Romero, Toni Cunill, Dani Gómez (Pimentel 62’), Pons (Puig, 46’), Ferrón, Gil Muntdas, Pep Chavarría (Eric Torres, 52’) i Canal.GOLS:1-0 (11’) Moha. 2-0 (22’) Pedrosa. 3-0 (38’) Lluís.ÀRBITRE:Navarro García.T.G.:Als visitants Pons, Payán i Dani Gómez.PÚBLIC:600 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.

El filial blanc-i-blau va sumar la sisena victòria consecutiva, que el manté encara més líder, contra un Figueres que gairebé només va intimidar la porteria local a través d’un penal en la segona meitat que va aturar Edu Frias. Tot i aquest guió, el conjunt visitant va començar avisant amb un gol anul·lat a Dani Gómez per fora de joc, però arribats al minut 20 els homes de David Gallego guanyaven 2-0 gràcies a les dianes primer de Moha, i més tard d’un Pedrosa decisiu en el joc ofensiu del seu equip. Abans de la represa Lluís López, en la sortida d’un córner servit per Álex López, va ampliar una distància insalvable per al Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)