3a divisió FEF

Èpica quadribarrada

En deu minuts. El Sant Andreu equilibra l’avantatge de dos gols del Prat en l’últim tram de partit. Els potablava, incapaços de fer front a l’aparició d’Elhadji i Óscar Muñoz

SANT ANDREU 2 EL PRAT 2

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López, Víctor (Óscar, 78’), Alcover, Juanan (Josu, 60’), Alberto (Luismi, 60’), Alfred i Elhadji.EL PRAT:Sergio, Diego, Aitor, Ricarte, Fede, Putxi, Padilla (Ñito, 81’), Ignacio, Javi Lara (Pau Senent, 71’), Pau Darbra i Cano (Poves, 67’).GOLS:0-1 (51’) Ignacio de penal. 0-2 (57’) Cano. 1-2 (79’) Elhadji. 2-2 (89’) Alfred.ÀRBITRE:Godia Solé.T.G.:als locals Segovia, Llamas, Josu, Juanma i Óscar; als visitants Aitor i Cano (a la banqueta).PÚBLIC:uns 800 espectadors al Narcís Sala.

El Sant Andreu i el Prat van signar taules en un duel igualat que els potablava van tenir a la butxaca fins que, al tram final, va tornar a aparèixer l’èpica dels quadribarrats. Elhadji i Alfred van remuntar en deu minuts i van salvar un punt per als locals.

Va ser un partit equilibrat i, sobretot en la primera meitat, sense gairebé ocasions de gol. Ben situats en defensa, els dos equips van tenir molts problemes per generar perill. Pau Darbra, amb un xut centrat refusat per Segovia (39’) va tenir la millor ocasió.

En el segon temps, el Prat va sortir més endollat. En el 50’, Ignacio va saber forçar un penal tan clar com ingenu de David López que posteriorment va transformar en el 0-1. I poc després, en el 57’, Cano va rematar de cap un córner picat per Padilla.

El Sant Andreu es va abocar més amb el cor que amb el cap a la porteria de Sergio, que en el 61’ va salvar un cop de cap de Luismi. El Prat va defensar-se amb ordre i ofici, tapant bé espais i desesperant els andreuencs. L’entrada d’Òscar Muñoz va canviar el panorama. Amb joc directe buscant Óscar i Elhadji, els locals van trobar les ocasions que fins llavors no havia arribat. En el 79’, arribava l’1-2: rematada d’Òscar al pal i Elhadji, atent al refús, va marcar a porta buida.

Els darrers minuts van ser d’infart. El Prat va intentar perdre temps fins i tot amb accions poc esportives, com la del ja substituït Cano entrant des de la banqueta al camp. De poc va servir. En el 89’, Alfred va recollir un refús i amb una sensacional volea va empatar.

En el temps afegit, encara hi va haver temps perquè el Prat tingués el 2-3 amb una vaselina de Poves que Juanma va treure sota pals i perquè el Sant Andreu tanqués el rival a l’àrea i reclamés que l’àrbitre xiulés el final quan Alfred tenia la pilota amb opció de rematada.

L’Espanyol B, el gran beneficiat de la jornada

Tots els rivals que vorejaven la promoció d’ascens, excepte el Terrassa, van patinar. Així doncs, tant el Prat com el Sant Andreu van perdre l’oportunitat d’apropar-se a l’Hospitalet i l’Ascó amb l’empat que van signar ahir al Narcís Sala que no satisfa cap dels dos equips. D’aquesta manera, amb la derrota de l’Hospitalet i l’empat de l’Ascó, el gran beneficiat de la jornada és l’Espanyol B que va vèncer abans d’ahir còmodament contra el Palamós (3-0) i referma el seu lideratge (12 punts de diferència respecte el segon classificat).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)