Territorial

Álvaro marca el camí

1a catalana. La Jonquera supera el Sabadell B amb un gol del davanter i encadena dues victòries per primer cop

La Jonquera 2 Sabadell B 1

LA JONQUERA:Aleix Manzano, Sebas (Marc Bech, 65’), Gabernet, Tidiane (Torres, 73’), Ramon Masó, Moñino, Guillem Cornellà, Pujadas (Fran Pérez, 57’), Genís, Álvaro i Javi Revert (Albert, 81’).SABADELL B:Carrillo, Mario, Soriano (Delgado, 46’), Diallo, Sergi Casals, Castanyer, Caballé (Marc Alfonso, 73’), Roger, Sergi Estrada, Montero i Carmona (Vives, 61’).GOLS:1-0 (10’) Álvaro. 1-1 (22’) Montero. 2-1 (24’) Álvaro.ÀRBITRE:Barón Ajenjo.T.G.:Revert i Maso, de la Jonquera.

La Jonquera està escalant posicions cada setmana i és que ja encadena cinc partits sense perdre. Ahir, els fronterers es van fer forts a casa i van superar el Sabadell B gràcies als dos gols d’Álvaro, que està en estat de gràcia. El malagueny ha marcat els tres últims gols de l’equip, que han servit per sumar sis punts.

El partit va arrencar molt vistós, intens i igualat. En el minut 10 els jonquerencs van donar el primer cop amb un gran gol d’Álvaro, que va rebre a la frontal i va superar Carrillo amb un xut molt ben col·locat a la mitja volta. El filial sabadellenc va reaccionar ràpid i Carmona va empatar en el 22’, però només dos minuts després Álvaro va tornar a demostrar la seva qualitat rematant de cap al fons de la porteria una bona jugada col·lectiva per fer el 2-1. Després el partit va baixar de revolucions i els de Joan Mármol es van mantenir sòlids en defensa per assegurar la victòria.