2a divisió FEF

No surten de la pobresa

Decepció. El Llagostera, tot i jugar amb un home més durant l’última mitja hora de partit, no passa de l’empat sense gols contra el penúltim, el Peña Deportiva, i continua en zona de descens

llagostera 0 peña dep. 0

LLAGOSTERA:Marcos, Chica (Tarrenchs, 86’), Esteban, Pol Gómez (Maynau, 80’), Fuster, Carbó, Leo Ramírez, Guichón, Pablo Sánchez (Pitu, 80’), Moha i Gabarre.PEÑA DEPORTIVA:Dennis, Pau, Alberto, Borja Navarro (Gallardo, 18’), Marcos, De Val, Rueda, Guille (Raúl, 66’), Pepe Bernal, Fran Núñez (Marco, 82’) i Górriz.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:al local Esteban i als visitants De Val, Marcos i Bernal.T.V.:per doble targeta groga al visitant Pau Pomar (63’).PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de Llagostera.

Empat sense gols al municipal entre el Llagostera i el penúltim classificat, el Peña Deportiva (0-0), en un partit que va confirmar que els llagosterencs, que van jugar tota l’última mitja hora de joc amb un home més, hauran de millorar molt si volen revertir la mala dinàmica. Amb l’empat el conjunt dirigit per Òscar Álvarez va enllaçar el cinquè partit seguit sense guanyar (2 punts dels últims 15) i continua en zona de descens directe a tercera divisió, una situació que ja comença a ser d’allò més crítica.

El partit va començar intens i amb una aproximació per a cada equip, amb Guille Andrés que va intentar una perillosa volea pel Peña Deportiva poc abans que Moha fes intervenir el porter Dennis amb un cop de cap. Llavors Toni Gabarre va disposar d’una bona ocasió al quart d’hora de joc, però la seva rematada dins l’àrea va acabar rebutjada a córner. Els dos equips es mantenien ferms en defensa i tampoc renunciaven a l’atac, amb la possessió de la pilota molt repartida tot i que cada vegada hi havia més imprecisions en atac. El Llagostera ho va provar a pilota aturada en diferents ocasions, unes vegades amb jugades assajades que no van acabar de fructificar i també amb una falta directa de Leo Ramírez que va anar a parar a les mans del porter. I així es va arribar al descans, amb un empat a zero en el marcador que obligava els llagosterencs a fer un pas endavant en la segona meitat.

Ni contra deu

La segona part va començar més o menys amb la mateixa tònica, amb els dos equips molt ben col·locats damunt del terreny de joc però sense crear excessiu perill en atac. Górriz (Peña Deportiva ) i Pablo Sánchez (Llagostera) van ser els primers que ho van intentar amb dues rematades que no van trobar porteria, mentre que Gabarre va tornar a tenir-ne una de clara amb un xut des de la frontal que va anar massa centrat. Amb el pas dels minuts el partit es va anar animant, però els gols continuaven sense arribar.

A l’hora de joc el Peña Deportiva es va quedar amb deu jugadors per l’expulsió per doble targeta groga de Pau Pomar (63’), una acció que va provocar que el Llagostera apugés línies tot buscant l’1-0. Amb superioritat numèrica el setge llagosterenc a l’àrea rival era cada vegada més constant, tot i que els d’Òscar Álvarez no aconseguien el premi. Ni Gabarre de cap, ni Carbó i Guichón des de lluny van tenir encert en les seves rematades, i els locals que es començaven a impacientar veient que el marcador no es movia tot i la insistència. Ja en el tram final del partit el Peña Deportiva va inquietar amb un xut de Pepe, un intent tan estèril com els últims dels llagosterencs, que finalment no van trobar la manera de perforar la porteria rival i es van haver de conformar amb un punt que a aquestes altures i amb la situació actual és molt poca cosa. I més a casa, on el bagatge ja és de sis punts en vuit partits.

Diumenge vinent (12 h) el Llagostera intentarà reaccionar al camp de l’Atlètic Balears, un altre equip que no passa per un bon moment.

POC VERÍ

En la primera part tant el Llagostera com el Peña Deportiva van disposar de molt poques ocasions

NO HI HA MANERA

Tot i jugar amb superioritat numèrica des del minut 63, els gironins no se’n van sortir en atac

No penso que pot ser el meu últim dia, confio en el bloc i crec que ho tirarem endavant
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Per guanyar hem de fer més coses de les que hem fet avui. No hem acabat d’interpretat bé el joc i hem estat bastant imprecisos

Chele i Gavilán, baixes, i debut de Tarrenchs

En l’onze del Llagostera va destacar especialment les absències de dos jugadors que estaven sent titulars en les últimes jornades, Chele i Manu Gavilán, que es van lesionar en l’últim entrenament setmanal i van ser baixa d’última hora. A més de Chele i Gavilán també van sortir de l’onze Ayala i Maynau, mentre que Pablo Sánchez i Chica van ser les altres novetats d’inici i el jove Pol Tarrenchs, jugador del filial de primera catalana, va jugar els minuts finals i va poder debutar a segona B. Qui encara no va entrar en la convocatòria va ser el central Lucas Viale, que està a punt de deixar enrere una lesió muscular.