2a divisió FEF

El Badalona es queda curt

Esforç titànic. El conjunt escapulat iguala, en l’últim quart d’hora de partit, els dos gols en contra que havia encaixat, malgrat que va ser superior durant bona part de l’enfrontament

ebre 2 badalona 2

EBRE:Salva, Regino, Ubay, De la Cruz, Tirado, Gerrit, Adri Cuevas, Javi Cabezas, Rubiato (Álex Cruz, 66’), Diego Mainz (Diego Puig, 81’) i Borja Martínez (Salinas, 72’).BADALONA:Morales; Albarrán, Toni Lao (Adri Rivas, 64’), Álvaro Vega, Parera, Kilian (Marcel Serramitja, 51’); Juanjo Ciércoles (Rubén Sánchez, 72’), Sergio Maestre; Robert Simón, Marc Cosme i Néstor Querol.GOLS:1-0 (20’) Adri Cuevas. 2-0 (64’) Mainz. 2-1 (78’) Adri Rivas. 2-2 (90’) Álvaro Vega.ÀRBITRE:Bosch Domènech.T.G.:als locals Regino, Álex Cruz i Salinas, i al visitant Álvaro Vega.

El Badalona continua entestat a ser un candidat a la quarta posició i ahir en va fer una gran demostració en l’empat que va aconseguir al camp de l’Ebre. El conjunt de Manolo González va igualar els dos gols en contra que havia encaixat en jugades aïllades i, en un vendaval final, va aconseguir un punt que sap a glòria per l’esma que va demostrar.

No havia fet gaires mèrits l’Ebre durant el primer temps però Adri Cuevas en una rematada de cap bombada va avançar al conjunt local (20’). A partir d’aquí, el Badalona va agafar les regnes del partit i va sovintejar l’àrea de Salva amb oportunitats de Robert Simon i Marc Cosme.

En la segona meitat, la tendència va continuar ajudat pel fet que Manolo González va posar més homes ofensius per intentar empatar. Salva es va haver de lluir en un parell d’ocasions abans que l’Ebre fes el segon gol de la matinal amb un contraatac que va culminar Mainz. Els escapulats van continuar amb el guió que tenien preestablert des del primer temps i el resultat i l’entrada de més davanters li van donar més presència ofensiva. Així, Adri Rivas, que havia substituït Toni Lao, va retallar distàncies amb un gran xut des de la frontal de l’àrea que Salva, aquesta vegada, no va poder aturar.

El gol va donar molta esma al Badalona, que veia com l’Ebre no feia altra cosa que defensar-se dels atacs visitants. Així, en l’últim minut del temps reglamentari, una rematada acrobàtica d’Álvaro Vega va suposar la diana de l’empat definitiu en un partit en què el Badalona va fer més mèrits per endur-se els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)