Territorial

El Llagostera B no en fa prou a Manlleu

1a catalana. Els de Javi Salamero van fer un bon partit però els locals van tenir més encert

Manlleu 3 Llagostera B 1

MANLLEU:Ivan, Joel, Franc Gómez, Dan Coll , Raül, Criado, Uri Vila (Pla, 65’), Balagué (Àlex, 45’), Martí Soler, Marçal (Pajares, 75’) i Del Pozo (Sancho, 90’).LLAGOSTERA B:Juan, Enzo (Juan Felipe, 65’), Arnau, Mario, Alexis, Lucas (Abde, 75’), Juan Cruz (Ibrahim, 52’), Ousman, Eloy, Henry (Omar, 52’) i Kamal (Roger, 65’).GOLS:1-0 (17’) Del Pozo. 2-0 (48’) Uri Vila. 2-1 (82’) Abde. 3-1 (89’) Martí Soler.ÀRBITRE:Sergio García.T.G.:als locals Del Pozo, Dan Coll, Joel i Ivan; i als visitants Alexis, Ousman i Lucas.T.V.:Cap.COMENTARI:Derrota del Llagostera B al camp del Manlleu (3-1), que va mostrar més efectivitat. En la primera part, i després d’un primer avís d’Ousman, Javi Del Pozo va encetar el marcador al quart d’hora de joc per al Manlleu. El gol va arribar després d’una jugada individual de Marçal finalitzada pel davanter amb un xut col·locat i fort (17’). En la jugada següent el Llagostera va tenir l’empat a tocar amb un xut d’Eloi que va sortir fregant el pal, però no va ser fins a la segona part que es van veure els altres gols. Tres minuts després de la represa Uri Vila va ampliar distàncies pel Manlleu amb un golàs, mentre que el també local Àlex Soler va enviar la pilota al travesser en el minut 80. Del possible 3-0 es va passar al 2-1 en una jugada enrevessada que l’exmanlleuenc Abde va acabar definint amb gol (82’), però quan més vius estaven els gironins el Manlleu va sentenciar amb el definitiu 3-1, obra de Martí Soler en l’últim minut.