Girona

Douglas Luiz, la perla que no brilla

Estancat. El brasiler, que només va ser titular contra el Barça, ha jugat dos minuts en els tres últims partits

El Girona ha pagat aquest estiu traspàs per diversos jugadors. La xifra més alta, però, la va assumir el Manchester City, que va pagar uns 13 milions d’euros al Vasco de Gama per endur-se la seva perla. Douglas Luiz, amb un futur prometedor i ple de talent per explotar, aterrava a Montilivi a viure la seva primera experiència en el futbol europeu i amb ganes de brillar en el seu camí cap a un equip de màxim nivell mundial. A Girona, però, el brasiler està trobant moltes dificultats perquè no té amb Pablo Machín les oportunitats que esperava.

En l’esquema del tècnic, el brasiler ha estat utilitzat a la zona ofensiva del mig del camp, a la línia de mitjapuntes en què tant Borja García com Portu estan tenint molta continuïtat. Douglas, que va jugar 20 minuts en la segona jornada i 19 en la tercera, va tenir el seu primer gran aparador en el Girona-Barça, que va jugar sencer, el dia que Machín va decidir remoure l’alineació de dalt a baix. L’exjugador del Vasco de Gama va arribar a encadenar tres partits més jugant, tot i que mai més de titular i jugant entre 7 i 31 minuts. I en les últimes tres jornades, tota la seva participació es redueix als dos minuts que va tenir al camp del Llevant. A Montilivi, no va jugar ni contra el Madrid ni contra la Real Sociedad, en què Machín va decidir fer només una substitució.

Douglas és un dels cinc jugadors cedits pel Manchester City. De tots ells, l’únic amb continuïtat és Pablo Maffeo, fix al carril dret. Aleix Garcia encadena tres partits sense ni un minut, i ha jugat en quatre de les dotze jornades. Kayode, que havia participat en els deu primers partits –dos de titular–, no ha jugat gens en els dos últims. I Marlos només va tenir tretze minuts contra el Barça.

MOLT POC VIST

Va arribar amb molt talent i futur, però li costa ‘robar’ minuts a Borja i Portu

ELS DE MANCHESTER

Pablo Maffeo és l’únic jugador cedit pel City que juga amb continuïtat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)