Territorial

Immersos en la lluita més renyida

Divisió d’honor juvenil. La derrota d’El Olivar d’ahir ha deixat un triple empat al capdavant de la classificació entre el Barça, el Mallorca i el Girona. La igualtat és total i els cinc primers classificats estan separats per un sol punt

El Girona va aconseguir trencar dissabte la dinàmica negativa que encadenava fora de casa amb la victòria al camp del Cornellà (0-1) –havia sumat només un punt dels últims dotze–. Per arrodonir la jornada, ahir el sorprenent líder, El Olivar, va perdre a casa contra el Manacor i ha provocat que la lluita pel lideratge estigui més renyida que mai. El Girona és ara tercer, amb 28 punts, els mateixos que els dos primers classificats, el Barça i el Mallorca, que el superen per la millor diferència de gols. Al darrere els gironins, a només un punt, l’Espanyol i El Olivar també mantenen les possibilitats d’acabar la primera volta –queden dues jornades– en la primera posició. Amb el triomf a Cornellà, els gironins han aconseguit que després d’aquests equips hi hagi un tall, amb el Saragossa sisè (23 punts) i el Cornellà setè (20).

En les properes jornades, la pugna per acabar la primera volta com a líder serà dura. El Girona rebrà diumenge la visita de la Damm amb l’objectiu de seguir comptant els partits de Vilablareix com a victòries, i la setmana que ve visitarà un rival directe, El Olivar. No serà l’únic enfrontament entre els cinc primers classificats, ja que la setmana que ve també se les hauran els altres dos colíders en un Mallorca-Barça apassionant. Un empat seria, sens dubte, la millor notícia per al Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)