Girona

futbol

girona

Muniesa serà del Girona en propietat si l’equip se salva

Cessió amb obligació. El club de Montilivi i l’Stoke van tancar a l’estiu l’operació de préstec amb la condició que si l’equip gironí assolia la permanència pagaria un traspàs pel lloretenc

En l’estira-i-arronsa que el Girona i l’Stoke City van mantenir a l’estiu per la cessió de Marc Muniesa, un dels acords als quals es va arribar va ser que el futbolista lloretenc seria traspassat al club gironí en el cas que l’equip assolís la permanència a primera. A l’agost, les dues parts ja van pactar el preu, que no ha transcendit però que és de set xifres. Dit a raig, si Muniesa manté el rendiment actual, l’operació serà molt beneficiosa per al Girona. La continuïtat de l’equip de Machín en la màxima categoria anirà acompanyada de la firma d’un contracte que no serà inferior als tres anys.

Marc Muniesa és un dels jugadors fixos de Machín en l’inici de lliga. Tots els minuts que s’ha perdut el lloretenc han estat per causa de força major: va demanar el canvi a Butarque (59’) i no va jugar contra el Barça, el Celta, el Vila-real ni el Deportivo per un trencament muscular que el va mantenir més d’un mes fora de la competició. El lloretenc va tornar en el partit de copa contra el Llevant i ara ja n’enllaça quatre de sencers després de jugar contra el Madrid, de nou el Llevant (lliga) i la Real Sociedad.

L’arribada de Muniesa al Girona es va fer esperar perquè l’Stoke no li va obrir les portes fins que no va firmar els centrals Kurt Zouma i Martins Indi. Al juny, la salvació del Girona seria la desvinculació de Muniesa del club anglès després de cinc cursos.

UNA CESSIÓ DIFÍCIL

Cárcel va haver de batallar i l’Stoke només va donar l’OK després de fitxar dos centrals

PREU TANCAT

Si Muniesa manté el rendiment actual, l’operació per al Girona serà molt beneficiosa

EL LLORETENC

És un fix per a Machín, i els quatre partits que s’ha perdut ha estat per lesió

El Girona negociarà un nou contracte amb Granell

Amb deu participacions ja a primera divisió, el rol adquirit de titular i un rendiment fins ara més que notable, Àlex Granell és un objectiu clar en la planificació de futur del Girona. Tot i que el club interpreta que el migcampista quedaria renovat automàticament en cas de salvació, tot indica que ben aviat les dues parts s’asseuran a negociar –si és que no ho estan fent– un nou contracte per al futbolista gironí. Quique Cárcel ha defensat sempre valorar les operacions segons el rendiment, i el de Granell és òptim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)