Girona

Junta general d’aquí a un mes

El 22 de desembre. Es farà a Montilivi i serà la primera trobada dels accionistes del Girona amb el nou consell d’administració del club, que proposarà tenir càrrecs retribuïts

El Girona FC ha convocat junta general d’accionistes el divendres 22 de desembre al matí (10 h) a l’estadi de Montilivi. La junta, ordinària i extraordinària, serà la primera trobada dels accionistes amb el nou consell d’administració del club. De fet, un dels punts de l’ordre del dia serà el cessament i el nomenament de consellers. Amb l’entrada de persones de confiança dels nous propietaris, el nou consell el formaran Ignasi Mas-Bagà com a president; Diego Gigliani com a vicepresident, Fabricio González i Andy Young com vocals i Simon Cliff com a secretari. Ricard Capdevila és el vicesecretari d’un consell que perd els gironins Salvador Capdevila i Albert Mateos.

Un dels punts de l’ordre del dia de la junta extraordinària és sobre la retribució del consell d’administració i la fixació d’una quantitat màxima, d’acord amb la llei de societats de capital i els estatuts socials.

Comptes i pressupost

En la junta ordinària, se sotmetrà a aprovació dels accionistes els comptes de la temporada 2016/17 i el pressupost de la temporada 2017/18, la primera amb el club en la màxima categoria. També hi ha prevista l’aprovació de la gestió social de l’exercici 2016/17. A la junta hi podran assistir tots els que tinguin com a mínim una acció i hagin avisat amb antelació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)