futbol

3a divisió

Com a punt de partida

3a divisió. El vestidor del Granollers espera que la victòria contra l’Hospi sigui l’inici de la reacció d’un equip confeccionat per estar molt més amunt

“No canvia res. Mirar la classificació ara no és cap consol, perquè hauríem d’estar més amunt.” El Granollers ja no és penúltim i està a dos punts de la salvació directa, però en les paraules d’Eloi Zamorano s’entreveu una exigència molt més alta que la que està donant l’equip d’Albert Cámara. La victòria contra l’Hospitalet (2-1) va trencar una ratxa de quatre derrotes seguides, però els vallesans continuen en zona de descens tot i tenir una plantilla feta per a molt més. Tothom és conscient i el pas fet contra l’Hospi només ha de ser un del llarg camí que ha de seguir l’equip per consolidar-se en la zona tranquil·la.

De fet, fins diumenge, el més preocupant per al Granollers no eren els quatre partits seguits caient, sinó una sèrie de tres punts de trenta. O el que és el mateix: nou derrotes en els últims deu partits. “Crec que ha estat un problema de confiança. Vam començar a entrar en una espiral de resultats molt dolenta i érem incapaços de sortir-ne”, diu Zamorano. A més, quatre dels set gols encaixats en les darreres set derrotes havien arribat en l’últim quart d’hora de partit. “La primera part contra el Prat, per exemple, vam jugar molt bé, generant moltes ocasions, però no vam marcar i això passa factura mental”, explica.

Zamorano va col·laborar amb una diana en la victòria contra l’Hospitalet. “Ja ens tocava. Era una victòria amb què no comptes, perquè l’Hospi és un gran equip i per com arribàvem nosaltres, però al final vam fer el que hem fet en molts partits”, explica el central que, tot i això, admet que el fet que el rival quedés debilitat amb l’expulsió i algunes lesions, com la d’Agi, va ajudar el triomf local: “I ens va funcionar l’estratègia [els gols van arribar de córner], un fet que anteriorment ens estava costant.” Amb aquest triomf, el Granollers va posar fi a la mala dinàmica i va demostrar la fortalesa contra un dels galls de la categoria: “No ens ho creiem, amb la qualitat que tenim hem d’estar molt més amunt.”

LA FRASE

Fins ara, la dinàmica ens ha anat arrossegant cada vegada més cap als mals resultats
Eloi Zamorano
defensa del granollers

Nelson Correa, un reforç per millorar l’atac

Amb els problemes que està tenint el Granollers a la zona davantera amb els registres golejadors, el conjunt vallesà ha decidit reforçar-se amb Nelson Correa, davanter procedent del Quintanar del Rey, de la tercera divisió de Castellala Manxa. El jugador uruguaià, de 24 anys, acumula aquesta temporada 7 gols i el curs passat en va fer 12. Abans, va passar pel Múrcia Imperial (5 gols), el Pinatar (9 gols), el Molina i el Fortuna. Tots ells en el grup tretzè de la tercera divisió.

Nelson Correa reforçarà el segon equip menys golejador del grup cinquè de la tercera divisió (10 gols) i competirà per un lloc a la davantera amb Samu Obeng (4 gols, màxim golejador de l’equip) i Javi Sánchez (1 diana).