Girona

Escaldats i en crisi abans de rebre el Girona

Correctiu. El Betis va perdre 5-0 en la visita a Eibar de dilluns. L’entorn del club andalús comença a criticar Setién i els seus jugadors

El Betis afrontarà el partit de dissabte contra el Girona encara calent després de la golejada rebuda en el duel de dilluns a Eibar. La maneta de gols que els guipuscoans van endossar als bètics encara cou entre la parròquia andalusa que ha començat a rebre crítiques per de l’entorn.

L’equip dirigit per Quique Setién va començar el curs guanyant quatre dels primers sis partits, un fet que va engrescar l’afició, sobretot després del triomf al Bernabéu (0-1) contra el Real Madrid. Els andalusos, però, han firmat un darrer mes de competició irregular amb una sola victòria –contra el Dépor al Benito Villamarín (2-0)–, a més de dos empats i tres derrotes. Una de les ensopegades doloroses va ser com a local contra el València (3-6) i, sobretot, la darrera a Eibar (5-0). El joc pla de l’equip, la falta de consistència defensiva, la fragilitat i la irregularitat en els resultats estan posant al límit la paciència d’uns seguidors que exigeixen molt als jugadors.

En el partit contra el Girona, l’afició bètica podria passar revista a la plantilla d’un Quique Setién qüestionat després que l’equip s’hagi instal·lat en una zona de la classificació –són novens amb 17 punts– sense objectius ambiciosos a la vista.

Els bètics, entre els més golejats

L’equip dirigit per Quique Setién està tenint molts problemes en defensa en l’inici de la campanya, i és que els bètics són, amb 25 gols en contra, el segon conjunt que més dianes encaixa en tota la lliga –el Màlaga i l’Eibar també n’han rebut 25–. El conjunt andalús, a més, arribarà al matx contra el Girona amb problemes a l’eix central, ja que a la baixa per lesió de l’empordanès Zou Feddal s’hi afegirà la de l’algerià Aissa Mandi, expulsat en el darrer partit, que deixarà Jordi Amat com a únic central pur. Una de les dianes dels aficionats del Betis és l’encarregat de la construcció de la plantilla, Llorenç Serra Ferrer, el vicepresident esportiu del club, ja que el taló d’Aquil·les de l’equip és la falta d’efectius en la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)