Nàstic

Karim Yoda, potència i desequilibri a les bandes

2a divisió A. El Reus va tancar ahir la cessió de l’extrem francès del Getafe, que cobrirà la baixa de llarga durada de Ricardo Vaz i reforça l’atac

El Reus s’ha avançat un mes al mercat d’hivern i va anunciar la incorporació de Karim Yoda, que arriba cedit pel Getafe. El club roig-i-negre i el club madrileny ja van embastar la setmana passada les condicions de l’operació, i ahir es va concretar. L’extrem va signar fins a final de temporada i avui mateix serà presentat. Yoda, que estava sense fitxa després de recuperar-se d’un trencament dels lligaments encreuats, ocuparà la fitxa que ha deixat lliure la lesió de llarga durada de Ricardo Vaz. Aritz López Garai, doncs, disposarà d’una nova peça per al seu atac, ja que Yoda és un extrem polivalent que pot jugar a les dues bandes.

L’atacant francès de 29 anys arriba a la capital del Baix Camp amb ganes de reivindicar-se, ja que ve d’una temporada llastrada pel poc protagonisme i per una lesió. I és que, després de ser cedit a l’Almeria en el mercat d’hivern de la temporada passada, Yoda es va lesionar i va passar per quiròfan a l’abril. Aquest estiu, tot i tornar al Getafe, es va quedar-se sense fitxa, de manera que no ha pogut disposar de minuts.

El Reus, en tot cas, s’assegura un futbolista amb potència física i desequilibri als dos carrils de l’atac. A més a més, Yoda coneix molt bé la lliga i aportarà experiència: ha disputat 36 partits a primera divisió, en què ha marcat 4 gols. La seva arribada, d’altra banda, permetrà a López Garai tenir un efectiu nou per cobrir també la baixa de David Querol.

Karim Yoda
Annemasse (França) 25-10-1988 (29 anys)
Extrem
ETAPA DE FORMACIÓ
Servette (Suïssa)
TRAJECTÒRIA
09/10
Sion (1a suïssa) 20 p. i 1 g.
10/11
Sion (1a) 20 p. i 1 g.
11/12
Sion (1a) 17 p. i 2 g.
12/13
Sion (1a) 7 p. i 1 g.
13/14
Astra (1a romanesa) 21 p. i 2 g.
14/15
Getafe (1a) 18 p. i 4 g.
15/16
Getafe (1a) 18 p. i 0 g.
16/17
Getafe (2a) 8 p. i 0 g.
16/17
Almeria (2a) 3 p. i 0 g..

David Querol, dos mesos KO

David Querol no podrà torna a jugar fins a l’any que ve. La topada amb Tomeu Nadal que l’extrem va patir en la darrera acció ofensiva del partit contra l’Albacete li ha provocat un esquinç de grau dos al lligament lateral intern del genoll dret. Així ho va anunciar ahir el Reus, que va avançar que el període estimat de baixa és d’aproximadament dos mesos. La lesió arriba quan el futbolista estava vivint un bon moment quant a participació: encadenava sis titularitats. Querol, amb tot, havia disputat onze partits (734 minuts), en els quals havia marcat un gol. Si es compleixen els pronòstics, l’extrem reusenc es perdrà els enfrontaments contra el Saragossa, el Barça B, el Tenerife, el Granada, el Còrdova, l’Alcorcón i el Lugo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)