Barça B

futbol

barça b

Amb totes les alteratives a punt

Barça B. Amb la recuperació d’Alberto Varo, Gerard té disponibles els tres porters de la plantilla, tot i que és partidari de donar continuïtat en aquesta posició, i Ortolá és l’escollit

Gerard López ha anat recuperant a poc a poc la normalitat quant als lesionats i, amb la infermeria més buida, l’entrenador de Granollers pot disposar de més alternatives. La competència s’ha començat a multiplicar i el paradigma de tot plegat és a la porteria. Els serveis mèdics del club van donar l’alta a Alberto Varo el cap de setmana passat, i ara els tres porters del Barça B estan llestos per competir. De fet, precisament per les lesions, tots han pogut disposar de la seva oportunitat. Varo va jugar les primeres cinc jornades, la sisena la disputar Jokin Ezkieta i, des de llavors, l’escollit ha estat Adrián Ortolá, que encadena nou titularitats. El sentinella de Xàbia va tornar a Barcelona per ser el tercer porter del primer equip i la primera opció al filial i, de moment, aquest rol s’està complint. De fet, tot i la recuperació d’Alberto Varo, Ortolá seguirà sota els pals, tal com explica el mateix tècnic. “Entenc que la porteria és un d’aquells llocs on hi ha d’haver continuïtat. Ja veurem com ho gestiono, però si Ortolá està bé, es continua entrenant bé i no ha d’anar convocat amb el primer equip, m’agradaria donar-li confiança”, afirma Gerard López, que compta que en cas que el xabienc no estigui disponible, té les espatlles cobertes: “Tinc molta confiança en els tres porters i, si un dia ens faltés Ortolá, tant Jokin com Varo em donen garanties per no tenir cap problema.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)